האתר המיושן הזה כבר לא יתעדכן. תודה ולהתראות. ראו גם מצעדים שלא עלו לאתר כאן.

ריטה

מתוך פזמונט
(הבדלים בין גרסאות)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
שורה 3: שורה 3:
 
|שיר ראשון=1986
 
|שיר ראשון=1986
 
|שיר אחרון=2008
 
|שיר אחרון=2008
|מיקום שיא=1: [[שביל הבריחה]], [[1986]]; [[שניים]], [[1996]]
+
|מיקום שיא=1:
|שיא למצעד=4 ([[1986]], [[1988]], [[1989]], [[1995]])
+
**[[שביל הבריחה]], {{1986}}
|תארים=* '''[[זמרת השנה]]:''' [[1986]], [[1989]], [[1996]]
+
**[[שניים]], {{1996}}
 +
|שיא למצעד=4:
 +
**{{1986}}
 +
**{{1988}}
 +
**{{1989}}
 +
**{{1995}}
 +
|תארים=* '''[[זמרת השנה]]:'''
 +
**{{1986}}
 +
**{{1989}}
 +
**{{1996}}
 
}}
 
}}
'''ריטה יהאן-פרוז''' (לשעבר קלינשטיין; נולדה ב-1962), זמרת ופזמונאית.
+
'''ריטה יהאן-פרוז''' (לשעבר קלינשטיין), זמרת ופזמונאית.
  
ריטה היא אחת הזמרות המצליחות ביותר בתולדות המצעדים השנתיים. בסך הכל נכנסו למצעדים 37 שירים שונים שלה, יותר מכל זמרת אחרת. שלוש פעמים זכתה ריטה בתואר "[[זמרת השנה]]", ושני שירים שלה זכו בתואר "[[שיר השנה]]".
+
ריטה היא אחת הזמרות המצליחות ביותר בתולדות המצעדים השנתיים. בסך הכול דורגו במצעדים 37 שירים שונים בביצועה, יותר מכל זמרת אחרת. שלוש פעמים זכתה בתואר "[[זמרת השנה]]", ושני שירים שלה זכו בתואר "[[שיר השנה]]".
  
 
==במצעדים השנתיים==
 
==במצעדים השנתיים==
ריטה זכתה להצלחה גדולה מיד עם פרסומה. ב-1986 השתתפה בתחרות ה[[קדם אירוויזיון]] עם השיר "[[שביל הבריחה]]", שאמנם הגיע למקום הרביעי בלבד בתחרות, אך נבחר כ"[[שיר השנה]]" לשנת [[תשמ"ו]]. השיר נכלל באלבומה הראשון של ריטה, "[[ריטה (אלבום)|ריטה]]" שיצא באותה שנה, ששלושה שירים נוספים מתוכו הגיעו למצעד השנתי: "[[שיר אהובת הספן]]" למקום השמיני, "[[בגידה]]" ו"[[עבד של הזמן]]", שריטה כתבה בעצמה. ריטה זכתה באותה שנה בתואר "[[זמרת השנה]]".
+
ריטה זכתה להצלחה גדולה מיד עם פרסומה. בשנת 1986 השתתפה בתחרות ה[[קדם אירוויזיון]] עם השיר "[[שביל הבריחה]]", שאמנם הגיע למקום הרביעי בלבד בתחרות, אך נבחר כ"[[שיר השנה]]" לשנת {{תשמ"ו}}. השיר נכלל באלבומה הראשון של ריטה, "[[ריטה (אלבום)|ריטה]]", שיצא באותה שנה. שלושה שירים נוספים מתוכו הגיעו למצעד השנתי: "[[שיר אהובת הספן]]", שדורג במקום השמיני במצעד, "[[בגידה]]" ו"[[עבד של הזמן]]", שאת מילותיו כתבה ריטה עצמה. ריטה זכתה באותה שנה בתואר "[[זמרת השנה]]".
  
ב-1987 השתתפה ריטה במופע "הפסטיבל" עם השיר "[[רגע פרטי]]". באותה שנה התארחה באלבומו של בעלה דאז [[רמי קלינשטיין]] "[[ביום של הפצצה (אלבום)|ביום של הפצצה]]", ושרה בדואט עם קלינשטיין את השיר "[[שבועה]]". שיר נוסף של ריטה באותו מצעד היה "[[תחת ירח ערבי]]". בשנה זו הגיעה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".
+
בשנת 1987 השתתפה ריטה במופע "הפסטיבל" עם השיר "[[רגע פרטי]]". באותה שנה התארחה באלבומו של בעלה דאז [[רמי קלינשטיין]] "[[ביום של הפצצה (אלבום)|ביום של הפצצה]]", ושרה בדואט עם קלינשטיין את השיר "[[שבועה]]". שיר נוסף של ריטה באותו מצעד היה "[[תחת ירח ערבי]]". בשנה זו הגיעה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".
  
ב-1988 הוציאה ריטה את אלבומה השני בעברית, "[[ימי התום (אלבום)|ימי התום]]". שמונה שירים מהאלבום הגיעו למצעדי הפזמונים השנתיים, מה שהופך אותו לאלבום המצליח ביותר במצעדים אי פעם. השיר הראשון, "תחת ירח ערבי", הגיע כבר למצעד השנתי תשמ"ז. למצעד של שנת [[תשמ"ח]] הגיעו ארבעה שירים נוספים מהאלבום, שלושה מהם לעשרת הגדולים: "[[אני חיה לי מיום ליום]]" למקום התשיעי, "[[הנסיכה והרוח]]" למקום השישי ו"[[עטוף ברחמים]]" למקום החמישי. גם השיר "[[ימי התום]]" זכה להצלחה באותה שנה. בשנה זו הגיעה ריטה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".
+
בשנת 1988 הוציאה ריטה את אלבומה השני בעברית, "[[ימי התום (אלבום)|ימי התום]]". שמונה שירים מהאלבום הגיעו למצעדי הפזמונים השנתיים, מה שהופך אותו לאלבום המצליח ביותר במצעדים אי פעם. השיר הראשון, "תחת ירח ערבי", הגיע כבר למצעד השנתי תשמ"ז. למצעד של שנת {{תשמ"ח}} הגיעו ארבעה שירים נוספים מהאלבום, שלושה מהם לעשרת המקומות הראשונים: "[[אני חיה לי מיום ליום]]", שדורג במקום התשיעי במצעד, "[[הנסיכה והרוח]]", שדורג במקום השישי, ו"[[עטוף ברחמים]]", שדורג במקום החמישי. גם השיר "[[ימי התום]]" מהאלבום זכה להצלחה באותה שנה. בשנה זו הגיעה ריטה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".
  
שלושה שירים נוספים מהאלבום "ימי התום" הגיעו למצעד השנתי [[תשמ"ט]]: "[[בוא]]", "[[כמו בתמונה]]" ו"[[חברה]]" שריטה כתבה את מילותיו. במסגרת סיבוב ההופעות שליווה את האלבום הקליטה ריטה שיר חדש בשם "[[מחול מטורף]]", שזכה להצלחה גדולה והגיע למקום העשירי במצעד השנתי. בשנה זו זכתה ריטה בפעם השנייה בתואר "זמרת השנה".
+
שלושה שירים נוספים מהאלבום "ימי התום" הגיעו למצעד השנתי {{תשמ"ט}}: "[[בוא]]", "[[כמו בתמונה]]" ו"[[חברה]]", שריטה כתבה את מילותיו. במסגרת סיבוב ההופעות שליווה את האלבום הקליטה ריטה שיר חדש בשם "[[מחול מטורף]]", שזכה להצלחה גדולה ודורג במקום העשירי במצעד השנתי. בשנה זו זכתה ריטה בפעם השנייה בתואר "זמרת השנה".
  
ב-1990 נבחרה ריטה לייצג את ישראל ב[[אירוויזיון]], עם השיר "[[שרה ברחובות]]". השיר הגיע למקום ה-18 בלבד בתחרות, אך למקום השלישי במצעד השנתי [[תש"ן]]. באותה שנה השתתפה ריטה במופע "הפסטיבל" עם השיר "[[כובע קסמים]]". בשנה זו הגיעה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
+
בשנת 1990 נבחרה ריטה לייצג את ישראל ב[[אירוויזיון]], שבו שרה את השיר "[[שרה ברחובות]]". השיר הגיע למקום ה־18 בלבד בתחרות, אך למקום השלישי במצעד השנתי {{תש"ן}}. באותה שנה השתתפה ריטה במופע "הפסטיבל" עם השיר "[[כובע קסמים]]". בשנה זו הגיעה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
  
בסוף 1990 השתתפה ריטה ב[[פסטיגל]] עם השיר "[[אגדת השמש והירח]]" ששרה עם להקת [[אתניX]]. ב-1992 הוציאה את הסינגל "[[חיזיון מקומי]]", מתוך אלבום שאותו גנזה בסופו של דבר.
+
בסוף שנת 1990 השתתפה ריטה ב[[פסטיגל]] עם השיר "[[אגדת השמש והירח]]", ששרה יחד עם להקת [[אתניX]]. בשנת 1992 הוציאה את הסינגל "[[חיזיון מקומי]]", מתוך אלבום שאותו גנזה בסופו של דבר.
  
ב-1994 יצא אלבומה הראשון של ריטה לאחר שש שנים, "[[אהבה גדולה (אלבום)|אהבה גדולה]]". שלושה שירים מהאלבום הגיעו למצעד השנתי [[תשס"ה]], ובהם אחד מלהיטיה הגדולים ביותר, "[[ערב כחול עמוק]]", שהגיע למקום השני. פרט לו הצליחו גם השירים "[[ציפור זרה]]" ו"[[האם אתה מאושר]]". באותה שנה הקליטה ריטה את השיר "[[שירת הסירנה]]", ששימש כשיר הנושא של הסרט "[[שירת הסירנה (סרט)|שירת הסירנה]]". בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
+
בשנת 1994 יצא אלבומה הראשון של ריטה לאחר שש שנים, "[[אהבה גדולה (אלבום)|אהבה גדולה]]". שלושה שירים מהאלבום הגיעו למצעד השנתי {{תשס"ה}}, ובהם אחד מלהיטיה הגדולים ביותר, "[[ערב כחול עמוק]]", שדורג במקום השני במצעד. פרט לו הצליחו גם השירים "[[ציפור זרה]]" ו"[[האם אתה מאושר]]". באותה שנה הקליטה ריטה את השיר "[[שירת הסירנה]]", ששימש כשיר הנושא של הסרט "[[שירת הסירנה (סרט)|שירת הסירנה]]". בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
  
ב-1996 יצא אלבומה של ריטה "[[תחנות בזמן]]", שהורכב ברובו מהקלטות קודמות שלה שלא נכללו באלבומי האולפן שהוציאה. האלבום כלל גם מספר שירים חדשים, ששניים מהם הגיעו למצעד השנתי [[תשנ"ו]], "[[ארץ מולדת]]" והשיר "[[עד שתעזוב]]" שכתבה ריטה, שהגיע למקום החמישי. עוד באותה שנה הקליטה ריטה בדואט עם [[שלמה ארצי]] את השיר "[[שניים]]", שהיה הלהיט הגדול ביותר מאלבומו "[[שניים (אלבום)|שניים]]". השיר נבחר כ"שיר השנה" לשנת תשנ"ו, ארצי נבחר כ"[[זמר השנה]]" וריטה זכתה בפעם השלישית בתואר "זמרת השנה".
+
בשנת 1996 יצא אלבומה של ריטה "[[תחנות בזמן]]", שהורכב ברובו מהקלטות קודמות שלה שלא נכללו באלבומי האולפן שהוציאה. האלבום כלל גם מספר שירים חדשים, ששניים מהם הגיעו למצעד השנתי {{תשנ"ו}}: "[[ארץ מולדת]]" והשיר "[[עד שתעזוב]]", שדורג במקום החמישי במצעד. את השיר "עד שתעזוב" כתבה ריטה בעצמה. עוד באותה שנה הקליטה ריטה בדואט עם [[שלמה ארצי]] את השיר "[[שניים]]", שהיה הלהיט הגדול ביותר מאלבומו "[[שניים (אלבום)|שניים]]". השיר נבחר כ"שיר השנה" לשנת תשנ"ו, ארצי נבחר כ"[[זמר השנה]]" וריטה זכתה בפעם השלישית בתואר "זמרת השנה". הייתה זו הפעם היחידה ש"זמר השנה" ו"זמרת השנה" שרו יחד את השיר שנבחר כ"שיר השנה".
  
ב-1997 הקליטה ריטה בדואט עם [[גידי גוב]] גרסה מחודשת לשירו של [[בעז שרעבי]] "[[חייך וחיי]]", במסגרת תוכניתו של גוב "[[לילה גוב]]".
+
בשנת 1997 הקליטה ריטה בדואט עם [[גידי גוב]] גרסה מחודשת לשירו של [[בעז שרעבי]] "[[חייך וחיי]]", במסגרת תכנית הטלוויזיה בהנחייתו של גוב "[[לילה גוב]]".
  
ב-1999 יצא אלבומה של ריטה "[[תפתח חלון (אלבום)|תפתח חלון]]". שלושה שירים מהאלבום הגיעו למצעד השנתי [[תשנ"ט]], מה שהקנה לריטה את מעמד [[המבצע הבכיר|המבצעת הבכירה]] של השנה. להיט האלבום היה "[[תפתח חלון]]" שכתבה ריטה, שהגיע למקום השלישי במצעד. זהו השיר המצליח ביותר במצעדים שריטה כתבה את מילותיו. פרט לו הצליחו מהאלבום גם השירים "[[או שכן או שלא]]" ו"[[המכתב הראשון]]". בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
+
בשנת 1999 יצא אלבומה של ריטה "[[תפתח חלון (אלבום)|תפתח חלון]]". שלושה שירים מהאלבום הגיעו למצעד השנתי {{תשנ"ט}}, מה שהקנה לריטה את מעמד "[[המבצע הבכיר|המבצעת הבכירה]]" של המצעד. להיט האלבום היה "[[תפתח חלון]]" שכתבה, אשר דורג במקום השלישי במצעד. זהו השיר המצליח ביותר במצעדים שריטה כתבה את מילותיו. פרט לו הצליחו מהאלבום גם השירים "[[או שכן או שלא]]" ו"[[המכתב הראשון]]". בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
  
בשנת 2000 הקליטה ריטה בדואט עם רמי קלינשטיין את השיר "[[תגיד את זה]]", שנכלל באלבומו של קלינשטיין "[[תגיד את זה (אלבום)|תגיד את זה]]". ב-2001 העלו ריטה וקלינשטיין מופע משותף שתועד על גבי האלבום "[[המופע המשותף (ריטה ורמי קלינשטיין)|המופע המשותף]]". שני שירים מהאלבום הגיעו למצעדים השנתיים, "[[ימי התום]]" ו"[[שביל הבריחה]]".
+
בשנת 2000 הקליטה ריטה בדואט עם רמי קלינשטיין את השיר "[[תגיד את זה]]", שנכלל באלבומו של קלינשטיין "[[תגיד את זה (אלבום)|תגיד את זה]]". בשנת 2001 העלו ריטה וקלינשטיין מופע משותף שתועד על גבי האלבום "[[המופע המשותף (ריטה ורמי קלינשטיין)|המופע המשותף]]". שני שירים מהאלבום הגיעו למצעדים השנתיים: "[[ימי התום]]" ו"[[שביל הבריחה]]".
  
בשנת 2003 יצא אלבומה של ריטה "[[חמצן]]", שלא זכה להצלחה כמו רוב אלבומיה. שיר יחיד מהאלבום הגיע למצעד השנתי [[תשס"ג]], "[[לאלף נמר]]". באותה שנה הגיעה ריטה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".
+
בשנת 2003 יצא אלבומה של ריטה "[[חמצן]]", שלא זכה להצלחה כמו רוב אלבומיה. שיר יחיד מהאלבום הגיע למצעד השנתי {{תשס"ג}}: "[[לאלף נמר]]". באותה שנה הגיעה ריטה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".
  
ריטה זכתה להצלחה מחודשת עם אלבומה הבא, "[[רמזים]]", שיצא ב-2008. להיט האלבום היה "[[מחכה (ריטה)|מחכה]]" שכתבה את מילותיו, ופרט לו הצליחו גם "[[אחרי שאהב]]" ו"[[היינו גדולים]]". גם בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
+
ריטה זכתה להצלחה מחודשת עם אלבומה הבא, "[[רמזים]]", שיצא בשנת 2008. להיט האלבום היה "[[מחכה (ריטה)|מחכה]]" שכתבה את מילותיו, ופרט לו הצליחו גם השירים "[[אחרי שאהב]]" ו"[[היינו גדולים]]". גם בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".
  
 
==שירים==
 
==שירים==
שורה 386: שורה 395:
 
==תארים וסגנויות==
 
==תארים וסגנויות==
 
* '''[[שיר השנה]]''':
 
* '''[[שיר השנה]]''':
** [[1986]] - [[שביל הבריחה]]
+
** {{1986}} - [[שביל הבריחה]]
** [[1996]] - [[שניים]]
+
** {{1996}} - [[שניים]]
  
 
* '''[[זמרת השנה]]''':
 
* '''[[זמרת השנה]]''':
** מקום 1: [[1986]], [[1989]], [[1996]]
+
** מקום 1: {{1986}}, {{1989}}, {{1996}}
** מקום 2: [[1990]], [[1995]], [[1999]], [[2008]]
+
** מקום 2: {{1990}}, {{1995}}, {{1999}}, {{2008}}
** מקום 3: [[1987]], [[1988]], [[2003]]
+
** מקום 3: {{1987}}, {{1988}}, {{2003}}
  
 
* '''[[המבצע הבכיר]]''':
 
* '''[[המבצע הבכיר]]''':
** [[1999]]
+
** {{1999}}
  
 
==קישורים חיצוניים==
 
==קישורים חיצוניים==

גרסה מתאריך 09:26, 25 במאי 2012

במצעדים השנתיים (קול ישראל)

ריטה יהאן-פרוז (לשעבר קלינשטיין), זמרת ופזמונאית.

ריטה היא אחת הזמרות המצליחות ביותר בתולדות המצעדים השנתיים. בסך הכול דורגו במצעדים 37 שירים שונים בביצועה, יותר מכל זמרת אחרת. שלוש פעמים זכתה בתואר "זמרת השנה", ושני שירים שלה זכו בתואר "שיר השנה".

תוכן העניינים

במצעדים השנתיים

ריטה זכתה להצלחה גדולה מיד עם פרסומה. בשנת 1986 השתתפה בתחרות הקדם אירוויזיון עם השיר "שביל הבריחה", שאמנם הגיע למקום הרביעי בלבד בתחרות, אך נבחר כ"שיר השנה" לשנת תשמ"ו (1986). השיר נכלל באלבומה הראשון של ריטה, "ריטה", שיצא באותה שנה. שלושה שירים נוספים מתוכו הגיעו למצעד השנתי: "שיר אהובת הספן", שדורג במקום השמיני במצעד, "בגידה" ו"עבד של הזמן", שאת מילותיו כתבה ריטה עצמה. ריטה זכתה באותה שנה בתואר "זמרת השנה".

בשנת 1987 השתתפה ריטה במופע "הפסטיבל" עם השיר "רגע פרטי". באותה שנה התארחה באלבומו של בעלה דאז רמי קלינשטיין "ביום של הפצצה", ושרה בדואט עם קלינשטיין את השיר "שבועה". שיר נוסף של ריטה באותו מצעד היה "תחת ירח ערבי". בשנה זו הגיעה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".

בשנת 1988 הוציאה ריטה את אלבומה השני בעברית, "ימי התום". שמונה שירים מהאלבום הגיעו למצעדי הפזמונים השנתיים, מה שהופך אותו לאלבום המצליח ביותר במצעדים אי פעם. השיר הראשון, "תחת ירח ערבי", הגיע כבר למצעד השנתי תשמ"ז. למצעד של שנת תשמ"ח (1988) הגיעו ארבעה שירים נוספים מהאלבום, שלושה מהם לעשרת המקומות הראשונים: "אני חיה לי מיום ליום", שדורג במקום התשיעי במצעד, "הנסיכה והרוח", שדורג במקום השישי, ו"עטוף ברחמים", שדורג במקום החמישי. גם השיר "ימי התום" מהאלבום זכה להצלחה באותה שנה. בשנה זו הגיעה ריטה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".

שלושה שירים נוספים מהאלבום "ימי התום" הגיעו למצעד השנתי תשמ"ט (1989): "בוא", "כמו בתמונה" ו"חברה", שריטה כתבה את מילותיו. במסגרת סיבוב ההופעות שליווה את האלבום הקליטה ריטה שיר חדש בשם "מחול מטורף", שזכה להצלחה גדולה ודורג במקום העשירי במצעד השנתי. בשנה זו זכתה ריטה בפעם השנייה בתואר "זמרת השנה".

בשנת 1990 נבחרה ריטה לייצג את ישראל באירוויזיון, שבו שרה את השיר "שרה ברחובות". השיר הגיע למקום ה־18 בלבד בתחרות, אך למקום השלישי במצעד השנתי תש"ן (1990). באותה שנה השתתפה ריטה במופע "הפסטיבל" עם השיר "כובע קסמים". בשנה זו הגיעה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".

בסוף שנת 1990 השתתפה ריטה בפסטיגל עם השיר "אגדת השמש והירח", ששרה יחד עם להקת אתניX. בשנת 1992 הוציאה את הסינגל "חיזיון מקומי", מתוך אלבום שאותו גנזה בסופו של דבר.

בשנת 1994 יצא אלבומה הראשון של ריטה לאחר שש שנים, "אהבה גדולה". שלושה שירים מהאלבום הגיעו למצעד השנתי תשס"ה (2005), ובהם אחד מלהיטיה הגדולים ביותר, "ערב כחול עמוק", שדורג במקום השני במצעד. פרט לו הצליחו גם השירים "ציפור זרה" ו"האם אתה מאושר". באותה שנה הקליטה ריטה את השיר "שירת הסירנה", ששימש כשיר הנושא של הסרט "שירת הסירנה". בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".

בשנת 1996 יצא אלבומה של ריטה "תחנות בזמן", שהורכב ברובו מהקלטות קודמות שלה שלא נכללו באלבומי האולפן שהוציאה. האלבום כלל גם מספר שירים חדשים, ששניים מהם הגיעו למצעד השנתי תשנ"ו (1996): "ארץ מולדת" והשיר "עד שתעזוב", שדורג במקום החמישי במצעד. את השיר "עד שתעזוב" כתבה ריטה בעצמה. עוד באותה שנה הקליטה ריטה בדואט עם שלמה ארצי את השיר "שניים", שהיה הלהיט הגדול ביותר מאלבומו "שניים". השיר נבחר כ"שיר השנה" לשנת תשנ"ו, ארצי נבחר כ"זמר השנה" וריטה זכתה בפעם השלישית בתואר "זמרת השנה". הייתה זו הפעם היחידה ש"זמר השנה" ו"זמרת השנה" שרו יחד את השיר שנבחר כ"שיר השנה".

בשנת 1997 הקליטה ריטה בדואט עם גידי גוב גרסה מחודשת לשירו של בעז שרעבי "חייך וחיי", במסגרת תכנית הטלוויזיה בהנחייתו של גוב "לילה גוב".

בשנת 1999 יצא אלבומה של ריטה "תפתח חלון". שלושה שירים מהאלבום הגיעו למצעד השנתי תשנ"ט (1999), מה שהקנה לריטה את מעמד "המבצעת הבכירה" של המצעד. להיט האלבום היה "תפתח חלון" שכתבה, אשר דורג במקום השלישי במצעד. זהו השיר המצליח ביותר במצעדים שריטה כתבה את מילותיו. פרט לו הצליחו מהאלבום גם השירים "או שכן או שלא" ו"המכתב הראשון". בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".

בשנת 2000 הקליטה ריטה בדואט עם רמי קלינשטיין את השיר "תגיד את זה", שנכלל באלבומו של קלינשטיין "תגיד את זה". בשנת 2001 העלו ריטה וקלינשטיין מופע משותף שתועד על גבי האלבום "המופע המשותף". שני שירים מהאלבום הגיעו למצעדים השנתיים: "ימי התום" ו"שביל הבריחה".

בשנת 2003 יצא אלבומה של ריטה "חמצן", שלא זכה להצלחה כמו רוב אלבומיה. שיר יחיד מהאלבום הגיע למצעד השנתי תשס"ג (2003): "לאלף נמר". באותה שנה הגיעה ריטה למקום השלישי בקטגוריית "זמרת השנה".

ריטה זכתה להצלחה מחודשת עם אלבומה הבא, "רמזים", שיצא בשנת 2008. להיט האלבום היה "מחכה" שכתבה את מילותיו, ופרט לו הצליחו גם השירים "אחרי שאהב" ו"היינו גדולים". גם בשנה זו הגיעה ריטה למקום השני בקטגוריית "זמרת השנה".

שירים

שנה מקום שיר ביצוע קרדיט
תשמ"ו (1986) 16 בגידה ריטה זמרת
תשמ"ו (1986) 11 עבד של הזמן ריטה זמרת, פזמונאית
תשמ"ו (1986) 8 שיר אהובת הספן ריטה זמרת
תשמ"ו (1986) 1 שביל הבריחה ריטה זמרת
תשמ"ז (1987) 29 תחת ירח ערבי ריטה זמרת
תשמ"ז (1987) 16 רגע פרטי ריטה זמרת
תשמ"ז (1987) 12 שבועה ריטה ורמי קלינשטיין זמרת
תשמ"ח (1988) 12 ימי התום ריטה זמרת
תשמ"ח (1988) 9 אני חיה לי מיום ליום ריטה זמרת
תשמ"ח (1988) 6 הנסיכה והרוח ריטה זמרת
תשמ"ח (1988) 5 עטוף ברחמים ריטה זמרת
תשמ"ט (1989) 34 חברה ריטה זמרת, פזמונאית
תשמ"ט (1989) 30 כמו בתמונה ריטה זמרת
תשמ"ט (1989) 12 בוא ריטה זמרת
תשמ"ט (1989) 10 מחול מטורף ריטה זמרת
תש"ן (1990) 28 כובע קסמים ריטה זמרת
תש"ן (1990) 3 שרה ברחובות ריטה זמרת
תשנ"א (1991) 12 אגדת השמש והירח ריטה ואתניX זמרת
תשנ"ב (1992) 34 חיזיון מקומי ריטה זמרת
תשנ"ה (1995) 30 שירת הסירנה ריטה זמרת
תשנ"ה (1995) 21 ציפור זרה ריטה זמרת
תשנ"ה (1995) 16 האם אתה מאושר ריטה זמרת
תשנ"ה (1995) 2 ערב כחול עמוק ריטה זמרת
תשנ"ו (1996) 13 ארץ מולדת ריטה זמרת
תשנ"ו (1996) 5 עד שתעזוב ריטה זמרת, פזמונאית
תשנ"ו (1996) 1 שניים שלמה ארצי וריטה זמרת
תשנ"ח (1998) 20 חייך וחיי ריטה וגידי גוב זמרת
תשנ"ט (1999) 32 המכתב הראשון ריטה זמרת
תשנ"ט (1999) 27 או שכן או שלא ריטה זמרת
תשנ"ט (1999) 3 תפתח חלון ריטה זמרת, פזמונאית
תש"ס (2000) 19 תגיד את זה ריטה ורמי קלינשטיין זמרת
תשס"א (2001) 12 ימי התום ריטה ורמי קלינשטיין זמרת
תשס"ב (2002) 27 שביל הבריחה ריטה ורמי קלינשטיין זמרת
תשס"ג (2003) 11 לאלף נמר ריטה זמרת
תשס"ח (2008) 33 היינו גדולים ריטה זמרת
תשס"ח (2008) 19 אחרי שאהב ריטה זמרת
תשס"ח (2008) 16 מחכה ריטה זמרת, פזמונאית

אלבומים

תארים וסגנויות

קישורים חיצוניים

כלים אישיים

גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
שכנים טובים ברשת
תיבת כלים