האתר המיושן הזה כבר לא יתעדכן. תודה ולהתראות. ראו גם מצעדים שלא עלו לאתר כאן.

נורית הירש

מתוך פזמונט
(הבדלים בין גרסאות)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
שורה 3: שורה 3:
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר אחרון=1988
 
|שיר אחרון=1988
|מיקום שיא=2: [[אי שם]], [[1973]]; [[אבניבי]], [[1978]]; [[בפרדס ליד השוקת]], [[1984]]
+
|מיקום שיא=2:
|שיא למצעד=8 ([[1970]])
+
**[[אי שם]], {{1973}}
 +
**[[אבניבי]], {{1978}}
 +
**[[בפרדס ליד השוקת]], {{1984}}
 +
|שיא למצעד=8: {{1970}}
 
}}
 
}}
 
'''נורית הירש''', מלחינה ומעבדת.
 
'''נורית הירש''', מלחינה ומעבדת.
  
הירש היא אחת המוזיקאיות המצליחות ביותר במצעדים השנתיים, הן כמלחינה והן כמעבדת. מבין הנשים במצעדים השנתיים, הירש היא היחידה שהלחינה יותר מ-15 שירים שהגיעו למצעדים, והיחידה שעיבדה יותר מ-12 שירים.
+
הירש היא אחת המוזיקאיות המצליחות ביותר במצעדים השנתיים, הן כמלחינה והן כמעבדת. מבין הנשים במצעדים השנתיים, הירש היא המוזיקאית הפורייה היותר הן בין המלחינות והן בין המעבדות.
  
 
==במצעדים השנתיים==
 
==במצעדים השנתיים==
לשיאה במצעדים השנתיים הגיעה הירש במצעדים הראשונים. למצעד השנתי [[תשכ"ט]] הגיעו חמישה שירים שבהם הייתה מעורבת; ארבעה מהם הלחינה וארבעה מהם עיבדה. שירה המצליח ביותר באותה שנה היה "[[בדרך חזרה]]", שאיתו הגיע [[אבי טולדנו]] למקום השלישי ב[[פסטיבל הזמר והפזמון]]. השיר הגיע למקום השלישי גם במצעד השנתי. שיר נוסף של טולדנו מאותה שנה שהלחינה ועיבדה הירש היה "[[ראיתי את הקיץ]]". יתר שיריה באותו מצעד היו "[[רק בישראל]]" שהלחינה ל[[להקת חיל הים]], "[[בעקבותייך]]" שהלחינה ועיבדה ל[[אילן ואילנית]] ו"[[אין לי יותר מה לומר]]" שעיבדה ל[[יגאל בשן]].
+
לשיאה במצעדים השנתיים הגיעה הירש במצעדים הראשונים. למצעד השנתי {{תשכ"ט}} הגיעו חמישה שירים שבהם הייתה מעורבת; ארבעה מהם הלחינה וארבעה מהם עיבדה. שירה המצליח ביותר באותה שנה היה "[[בדרך חזרה]]", שאתו הגיע [[אבי טולדנו]] למקום השלישי ב[[פסטיבל הזמר והפזמון]]. השיר הגיע למקום השלישי גם במצעד השנתי. שיר נוסף של טולדנו מאותה שנה שהלחינה ועיבדה הירש היה "[[ראיתי את הקיץ]]". יתר שיריה באותו מצעד היו "[[רק בישראל]]", שהלחינה ל[[להקת חיל הים]], "[[בעקבותייך]]", שהלחינה ועיבדה ל[[אילן ואילנית]], ו"[[אין לי יותר מה לומר]]", שעיבדה ל[[יגאל בשן]].
  
במצעד השנתי [[תש"ל]] קבעה הירש הישג נדיר, כשהלחינה שמונה מתוך עשרים שירי המצעד באותה שנה. מדובר ב-40% משירי המצעד, שיא האחוזים לאמן בשנה אחת אי פעם. הירש הייתה [[המלחין הבכיר|המלחינה הבכירה]] ו[[האמן הבכיר|האמנית הבכירה]] של המצעד. שלושה מהשירים הגיעו לעשרת הגדולים של המצעד: "[[לצפון באהבה]]" של [[יגאל בשן]] למקום השלישי, "[[אהבתה של תרזה דימון]]" של [[אילנית]] במקום הרביעי ו"[[אני זוכר]]" של [[יהורם גאון]] במקום השביעי. יתר שיריה באותו מצעד התחלקו בין [[רבקה זהר]] ששרה את לחניה של הירש ל"[[בן יפה נולד]]" ו"[[ליד המסילה]]", [[להקת פיקוד הצפון]] ששרה את "[[מתנה מן הים]]" ו"[[רגע לפני]]" ושיר אחד נוסף של יגאל בשן, "[[עושה שלום]]" שהגיע למקום השני ב[[פסטיבל הזמר החסידי]].
+
במצעד השנתי {{תש"ל}} קבעה הירש הישג נדיר, כשהלחינה שמונה מתוך עשרים שירי המצעד באותה שנה. מדובר ב־40 אחוזים מתוך שירי המצעד, שיא האחוזים לאמן בשנה אחת אי פעם. הירש הייתה "[[המלחין הבכיר|המלחינה הבכירה]]" ו"[[האמן הבכיר|האמנית הבכירה]]" של המצעד. שלושה מהשירים הגיעו לעשרת המקומות הראשונים של המצעד: "[[לצפון באהבה]]" של [[יגאל בשן]], שדורג במקום השלישי, "[[אהבתה של תרזה דימון]]" בביצועה של [[אילנית]], שדורג במקום הרביעי, ו"[[אני זוכר]]" של [[יהורם גאון]], שדורג במקום השביעי. יתר שיריה באותו מצעד התחלקו בין [[רבקה זהר]], ששרה את לחניה של הירש ל"[[בן יפה נולד]]" ו"[[ליד המסילה]]", [[להקת פיקוד הצפון]], ששרה את השירים "[[מתנה מן הים]]" ו"[[רגע לפני]]", ושיר אחד נוסף של יגאל בשן, "[[עושה שלום]]" שהגיע למקום השני ב[[פסטיבל הזמר החסידי]].
  
למצעד השנתי [[תשל"א]] לא הגיעו שירים בלחנה של הירש, אך כן נכללו בו שני שירים שעיבדה ל[[אילן ואילנית]]: "[[חופשי ומאושר]]" שהגיע למקום החמישי במצעד ו"[[רינגולי]]". ל[[פסטיבל הזמר המזרחי]] של 1972 עיבדה הירש ל[[עדנה לב]] את השיר "[[שתי אחיות]]".
+
למצעד השנתי {{תשל"א}} לא הגיעו שירים בלחנה של הירש, אך כן דורגו בו שני שירים שעיבדה ל[[אילן ואילנית]]: "[[חופשי ומאושר]]", שהגיע למקום החמישי במצעד, ו"[[רינגולי]]". ל[[פסטיבל הזמר המזרחי]] של שנת 1972 עיבדה הירש ל[[עדנה לב]] את השיר "[[שתי אחיות]]".
  
ב-1973 הלחינה הירש את השיר הראשון שייצג את ישראל בתחרות ה[[אירוויזיון]], "[[אי שם]]". השיר בביצועה של [[אילנית]] הגיע למקום הרביעי בתחרות, ולמקום השני במצעד השנתי [[תשל"ג]]. זהו המיקום הגבוה ביותר מבין שיריה של הירש במצעדים.
+
בשנת 1973 הלחינה הירש את השיר הראשון שייצג את ישראל בתחרות ה[[אירוויזיון]], "[[אי שם]]". השיר בביצועה של [[אילנית]] הגיע למקום הרביעי בתחרות, ולמקום השני במצעד השנתי {{תשל"ג}}. זהו המיקום הגבוה ביותר מבין שיריה של הירש במצעדים.
  
בסוף 1973 הקליטה אילנית עם [[שלישיית צבע טרי]] את השיר "[[ללכת שבי אחרייך]]" שהלחינה ועיבדה הירש. ב-1974 הקליטה [[רותי נבון]] את שירה של הירש "[[חשמל בכפות ידיך]]". ב-1975 הקליטה אילנית את שירה הירש "[[אהבה אחת קטנה]]".
+
בסוף שנת 1973 הקליטה אילנית עם [[שלישיית צבע טרי]] את השיר "[[ללכת שבי אחרייך]]", שהירש הלחינה ועיבדה. בשנת 1974 הקליטה [[רותי נבון]] את שירה של הירש "[[חשמל בכפות ידיך]]". בשנת 1975 הקליטה אילנית את שירה של הירש "[[אהבה אחת קטנה]]".
  
ב-1978 הלחינה הירש את השיר "[[אבניבי]]", שאיתו זכה [[יזהר כהן]] ב[[פסטיבל הזמר והפזמון]]. השיר המשיך לזכייה באירוויזיון, והיה השיר הישראלי הראשון שזכה בתחרות. במצעד השנתי [[תשל"ח]] הגיע "אבניבי" למקום השני. שיר נוסף בלחנה של הירש שהגיע לאותו מצעד היה "[[הנה ימים באים]]" של אילנית, שהגיע למקום העשירי.
+
בשנת 1978 הלחינה הירש את השיר "[[אבניבי]]", שאתו זכה [[יזהר כהן]] ב[[פסטיבל הזמר והפזמון]]. השיר המשיך לזכייה בתחרות האירוויזיון, והיה השיר הישראלי הראשון שזכה בתחרות. במצעד השנתי {{תשל"ח}} הגיע "אבניבי" למקום השני. שיר נוסף בלחנה של הירש שהגיע לאותו מצעד היה "[[הנה ימים באים]]" של אילנית, שדורג במקום העשירי במצעד.
  
ב-1979 הלחינה הירש את שירי הסרט "[[אל תשאלי אם אני אוהב]]", שמתוכו הצליח השיר "[[פגישה ראשונה]]" בביצועה של [[אילנה אביטל]].
+
בשנת 1979 הלחינה הירש את שירי הסרט "[[אל תשאלי אם אני אוהב]]", שמתוכו הצליח השיר "[[פגישה ראשונה]]" בביצועה של [[אילנה אביטל]].
  
בשנת [[תשמ"ב]] הייתה הירש פעם נוספת המלחינה הבכירה של המצעד, עם ארבעה שירים בסך הכל. שניים מהו היו שירים שהלחינה לאילנית, "[[אל הדרך]]" שהגיע למקום החמישי ו"[[נחמה]]". שני שיריה הנוספים של הירש באותה שנה היו "[[כל יום מתחילה שנה]]" בביצוע [[עפרה חזה]] ו"[[לילה טוב לאהבה]]" בביצועו של [[יהורם גאון]].
+
בשנת {{תשמ"ב}} הייתה הירש פעם נוספת "המלחינה הבכירה" של המצעד, עם ארבעה שירים בסך הכול. שניים מהם הלחינה לאילנית: "[[אל הדרך]]", שהגיע למקום החמישי במצעד, ו"[[נחמה]]". שני שיריה הנוספים של הירש באותה שנה היו "[[כל יום מתחילה שנה]]" בביצוע [[עפרה חזה]] ו"[[לילה טוב לאהבה]]" בביצועו של [[יהורם גאון]].
  
ב-1983 הקליט יהורם גאון את לחנה של הירש לשיר "[[אתך בלעדייך]]" שכתב [[נתן אלתרמן]]. למצעד השנתי [[תשמ"ד]] הגיעו שלושה שירים של הירש, שהקנו לה בפעם השלישית את מעמד המלחינה הבכירה של השנה. שירה המצליח ביותר באותה שנה היה "[[בפרדס ליד השוקת]]", שבביצועו של יהורם גאון הגיע למקום השני במצעד. שני השירים הנוספים היו "[[אתה לי ארץ]]" שהלחינה ל[[ירדנה ארזי]] ו"[[אם ובנה]]" שהלחינה לאילנית.
+
בשנת 1983 הקליט יהורם גאון את לחנה של הירש לשיר "[[אתך בלעדייך]]", שכתב [[נתן אלתרמן]]. למצעד השנתי {{תשמ"ד}} הגיעו שלושה שירים של הירש, שהקנו לה בפעם השלישית את מעמד "המלחינה הבכירה" של המצעד. שירה המצליח ביותר באותה שנה היה "[[בפרדס ליד השוקת]]", שבביצועו של יהורם גאון הגיע למקום השני במצעד. שני השירים הנוספים היו "[[אתה לי ארץ]]", שהלחינה ל[[ירדנה ארזי]], ו"[[אם ובנה]]", שהלחינה לאילנית.
  
בסוף 1984 זכתה ירדנה ארזי ב[[פסטיבל שירי ילדים]] עם השיר "[[לא נעצור]]" שהלחינה הירש. השיר הגיע למצעד השנתי [[תשמ"ה]], שבו נכללו שני שירים נוספים בלחנה של הירש, "[[ואולי אותה שתיקה]]" של יהורם גאון ו"[[תני לי יד]]" ששר [[בעז שרעבי]] בסרט "[[מאחורי הסורגים]]".
+
בסוף שנת 1984 זכתה ירדנה ארזי ב[[פסטיבל שירי ילדים]] עם השיר "[[לא נעצור]]" שהלחינה הירש. השיר דורג במצעד השנתי {{תשמ"ה}}, שבו דורגו שני שירים נוספים בלחנה של הירש: "[[ואולי אותה שתיקה]]" של יהורם גאון ו"[[תני לי יד]]", ששר [[בעז שרעבי]] בסרט "[[מאחורי הסורגים]]".
  
בסוף 1985 זכתה [[רבקה זהר]] ב[[פסטיגל]] עם השיר "[[הדרך אל הכפר]]" שהלחינה הירש. לאלבומה של ירדנה ארזי "[[דרישת שלום (אלבום)|דרישת שלום]]" שיצא באותה שנה הלחינה הירש את השיר "[[באתי אליך]]".
+
בסוף שנת 1985 זכתה [[רבקה זהר]] ב[[פסטיגל]] עם השיר "[[הדרך אל הכפר]]" שהלחינה הירש. לאלבומה של ירדנה ארזי "[[דרישת שלום (אלבום)|דרישת שלום]]", שיצא באותה שנה, הלחינה הירש את השיר "[[באתי אליך]]".
  
ב-1986 זכתה רבקה זהר פעם נוספת בפסטיגל, ושוב עם שיר שהלחינה הירש, "[[חלקת אלוהים]]". ב-1987 הקליטה אילנית את לחנה של הירש לשיר "[[רק בינתיים]]".
+
בשנת 1986 זכתה רבקה זהר פעם נוספת בפסטיגל, ושוב עם שיר שהלחינה הירש, "[[חלקת אלוהים]]". בשנת 1987 הקליטה אילנית את לחנה של הירש לשיר "[[רק בינתיים]]".
  
שני שיריה האחרונים של הירש במצעדים השנתיים היו בשנת [[תשמ"ח]]. המצליח מהם היה "[[אדם אחר]]", שבביצועם של ירדנה ארזי ויהורם גאון הגיע למקום העשירי במצעד. באותה שנה הלחינה הירש את שירי המחזמר "[[סאלח שבתי]]", שמתוכו הצליח השיר "[[אח יא ראב]]" בביצוע [[זאב רווח]].
+
שני שיריה האחרונים של הירש במצעדים השנתיים היו בשנת {{תשמ"ח}}. המצליח מהם היה "[[אדם אחר]]", שבביצועם של ירדנה ארזי ויהורם גאון דורג במקום העשירי במצעד. באותה שנה הלחינה הירש את שירי המחזמר "[[סאלח שבתי]]", שמתוכו הצליח השיר "[[אח יא ראב]]" בביצוע [[זאב רווח]].
  
 
==שירים==
 
==שירים==
שורה 402: שורה 405:
 
==תארים==
 
==תארים==
 
* '''[[המלחין הבכיר]]''':
 
* '''[[המלחין הבכיר]]''':
** [[1970]], [[1982]], [[1984]]
+
** {{1970}}, {{1982}}, {{1984}}
  
 
* '''[[האמן הבכיר]]''':
 
* '''[[האמן הבכיר]]''':
** [[1970]]
+
** {{1970}}
  
 
==קישורים חיצוניים==
 
==קישורים חיצוניים==

גרסה מתאריך 00:04, 28 באפריל 2012

במצעדים השנתיים (קול ישראל)

נורית הירש, מלחינה ומעבדת.

הירש היא אחת המוזיקאיות המצליחות ביותר במצעדים השנתיים, הן כמלחינה והן כמעבדת. מבין הנשים במצעדים השנתיים, הירש היא המוזיקאית הפורייה היותר הן בין המלחינות והן בין המעבדות.

תוכן העניינים

במצעדים השנתיים

לשיאה במצעדים השנתיים הגיעה הירש במצעדים הראשונים. למצעד השנתי תשכ"ט (1969) הגיעו חמישה שירים שבהם הייתה מעורבת; ארבעה מהם הלחינה וארבעה מהם עיבדה. שירה המצליח ביותר באותה שנה היה "בדרך חזרה", שאתו הגיע אבי טולדנו למקום השלישי בפסטיבל הזמר והפזמון. השיר הגיע למקום השלישי גם במצעד השנתי. שיר נוסף של טולדנו מאותה שנה שהלחינה ועיבדה הירש היה "ראיתי את הקיץ". יתר שיריה באותו מצעד היו "רק בישראל", שהלחינה ללהקת חיל הים, "בעקבותייך", שהלחינה ועיבדה לאילן ואילנית, ו"אין לי יותר מה לומר", שעיבדה ליגאל בשן.

במצעד השנתי תש"ל (1970) קבעה הירש הישג נדיר, כשהלחינה שמונה מתוך עשרים שירי המצעד באותה שנה. מדובר ב־40 אחוזים מתוך שירי המצעד, שיא האחוזים לאמן בשנה אחת אי פעם. הירש הייתה "המלחינה הבכירה" ו"האמנית הבכירה" של המצעד. שלושה מהשירים הגיעו לעשרת המקומות הראשונים של המצעד: "לצפון באהבה" של יגאל בשן, שדורג במקום השלישי, "אהבתה של תרזה דימון" בביצועה של אילנית, שדורג במקום הרביעי, ו"אני זוכר" של יהורם גאון, שדורג במקום השביעי. יתר שיריה באותו מצעד התחלקו בין רבקה זהר, ששרה את לחניה של הירש ל"בן יפה נולד" ו"ליד המסילה", להקת פיקוד הצפון, ששרה את השירים "מתנה מן הים" ו"רגע לפני", ושיר אחד נוסף של יגאל בשן, "עושה שלום" שהגיע למקום השני בפסטיבל הזמר החסידי.

למצעד השנתי תשל"א (1971) לא הגיעו שירים בלחנה של הירש, אך כן דורגו בו שני שירים שעיבדה לאילן ואילנית: "חופשי ומאושר", שהגיע למקום החמישי במצעד, ו"רינגולי". לפסטיבל הזמר המזרחי של שנת 1972 עיבדה הירש לעדנה לב את השיר "שתי אחיות".

בשנת 1973 הלחינה הירש את השיר הראשון שייצג את ישראל בתחרות האירוויזיון, "אי שם". השיר בביצועה של אילנית הגיע למקום הרביעי בתחרות, ולמקום השני במצעד השנתי תשל"ג (1973). זהו המיקום הגבוה ביותר מבין שיריה של הירש במצעדים.

בסוף שנת 1973 הקליטה אילנית עם שלישיית צבע טרי את השיר "ללכת שבי אחרייך", שהירש הלחינה ועיבדה. בשנת 1974 הקליטה רותי נבון את שירה של הירש "חשמל בכפות ידיך". בשנת 1975 הקליטה אילנית את שירה של הירש "אהבה אחת קטנה".

בשנת 1978 הלחינה הירש את השיר "אבניבי", שאתו זכה יזהר כהן בפסטיבל הזמר והפזמון. השיר המשיך לזכייה בתחרות האירוויזיון, והיה השיר הישראלי הראשון שזכה בתחרות. במצעד השנתי תשל"ח (1978) הגיע "אבניבי" למקום השני. שיר נוסף בלחנה של הירש שהגיע לאותו מצעד היה "הנה ימים באים" של אילנית, שדורג במקום העשירי במצעד.

בשנת 1979 הלחינה הירש את שירי הסרט "אל תשאלי אם אני אוהב", שמתוכו הצליח השיר "פגישה ראשונה" בביצועה של אילנה אביטל.

בשנת תשמ"ב (1982) הייתה הירש פעם נוספת "המלחינה הבכירה" של המצעד, עם ארבעה שירים בסך הכול. שניים מהם הלחינה לאילנית: "אל הדרך", שהגיע למקום החמישי במצעד, ו"נחמה". שני שיריה הנוספים של הירש באותה שנה היו "כל יום מתחילה שנה" בביצוע עפרה חזה ו"לילה טוב לאהבה" בביצועו של יהורם גאון.

בשנת 1983 הקליט יהורם גאון את לחנה של הירש לשיר "אתך בלעדייך", שכתב נתן אלתרמן. למצעד השנתי תשמ"ד (1984) הגיעו שלושה שירים של הירש, שהקנו לה בפעם השלישית את מעמד "המלחינה הבכירה" של המצעד. שירה המצליח ביותר באותה שנה היה "בפרדס ליד השוקת", שבביצועו של יהורם גאון הגיע למקום השני במצעד. שני השירים הנוספים היו "אתה לי ארץ", שהלחינה לירדנה ארזי, ו"אם ובנה", שהלחינה לאילנית.

בסוף שנת 1984 זכתה ירדנה ארזי בפסטיבל שירי ילדים עם השיר "לא נעצור" שהלחינה הירש. השיר דורג במצעד השנתי תשמ"ה (1985), שבו דורגו שני שירים נוספים בלחנה של הירש: "ואולי אותה שתיקה" של יהורם גאון ו"תני לי יד", ששר בעז שרעבי בסרט "מאחורי הסורגים".

בסוף שנת 1985 זכתה רבקה זהר בפסטיגל עם השיר "הדרך אל הכפר" שהלחינה הירש. לאלבומה של ירדנה ארזי "דרישת שלום", שיצא באותה שנה, הלחינה הירש את השיר "באתי אליך".

בשנת 1986 זכתה רבקה זהר פעם נוספת בפסטיגל, ושוב עם שיר שהלחינה הירש, "חלקת אלוהים". בשנת 1987 הקליטה אילנית את לחנה של הירש לשיר "רק בינתיים".

שני שיריה האחרונים של הירש במצעדים השנתיים היו בשנת תשמ"ח (1988). המצליח מהם היה "אדם אחר", שבביצועם של ירדנה ארזי ויהורם גאון דורג במקום העשירי במצעד. באותה שנה הלחינה הירש את שירי המחזמר "סאלח שבתי", שמתוכו הצליח השיר "אח יא ראב" בביצוע זאב רווח.

שירים

שנה מקום שיר ביצוע קרדיט
תשכ"ט (1969) 21 ראיתי את הקיץ אבי טולדנו מלחינה, מעבדת
תשכ"ט (1969) 19 רק בישראל להקת חיל הים מלחינה
תשכ"ט (1969) 14 בעקבותייך אילן ואילנית מלחינה, מעבדת
תשכ"ט (1969) 12 אין לי יותר מה לומר יגאל בשן מעבדת
תשכ"ט (1969) 3 בדרך חזרה אבי טולדנו מלחינה, מעבדת
תש"ל (1970) 18 בן יפה נולד רבקה זהר מלחינה, מעבדת
תש"ל (1970) 17 עושה שלום יגאל בשן מלחינה
תש"ל (1970) 15 רגע לפני להקת פיקוד הצפון מלחינה
תש"ל (1970) 14 ליד המסילה רבקה זהר מלחינה, מעבדת
תש"ל (1970) 11 מתנה מן הים להקת פיקוד הצפון מלחינה
תש"ל (1970) 7 אני זוכר יהורם גאון מלחינה
תש"ל (1970) 4 אהבתה של תרזה דימון אילנית מלחינה, מעבדת
תש"ל (1970) 3 לצפון באהבה יגאל בשן מלחינה
תשל"א (1971) 24 רינגולי אילן ואילנית מעבדת
תשל"א (1971) 5 חופשי ומאושר אילן ואילנית מעבדת
תשל"ב (1972) 15 שתי אחיות עדנה לב מעבדת
תשל"ג (1973) 2 אי שם אילנית מלחינה, מעבדת
תשל"ד (1974) 24 ללכת שבי אחרייך אילנית ושלישיית צבע טרי מלחינה, מעבדת
תשל"ד (1974) 22 חשמל בכפות ידיך רותי נבון מלחינה, מעבדת
תשל"ה (1975) 11 אהבה אחת קטנה אילנית מלחינה, מעבדת
תשל"ח (1978) 10 הנה ימים באים אילנית מלחינה, מעבדת
תשל"ח (1978) 2 אבניבי יזהר כהן מלחינה, מעבדת
תשל"ט (1979) 19 פגישה ראשונה אילנה אביטל מלחינה, מעבדת
תשמ"ב (1982) 18 נחמה אילנית מלחינה, מעבדת
תשמ"ב (1982) 13 לילה טוב לאהבה יהורם גאון מלחינה
תשמ"ב (1982) 11 כל יום מתחילה שנה עפרה חזה מלחינה, מעבדת
תשמ"ב (1982) 5 אל הדרך אילנית מלחינה, מעבדת
תשמ"ג (1983) 22 אתך בלעדייך יהורם גאון מלחינה
תשמ"ד (1984) 19 אם ובנה אילנית מלחינה, מעבדת
תשמ"ד (1984) 11 אתה לי ארץ ירדנה ארזי מלחינה
תשמ"ד (1984) 2 בפרדס ליד השוקת יהורם גאון מלחינה
תשמ"ה (1985) 27 לא נעצור ירדנה ארזי מלחינה
תשמ"ה (1985) 25 ואולי אותה שתיקה יהורם גאון מלחינה
תשמ"ה (1985) 23 תני לי יד בעז שרעבי מלחינה
תשמ"ו (1986) 23 הדרך אל הכפר רבקה זהר מלחינה
תשמ"ו (1986) 15 באתי אליך ירדנה ארזי מלחינה
תשמ"ז (1987) 44 רק בינתיים אילנית מלחינה
תשמ"ז (1987) 36 חלקת אלוהים רבקה זהר מלחינה
תשמ"ח (1988) 42 אח יא ראב זאב רווח מלחינה, מעבדת
תשמ"ח (1988) 10 אדם אחר ירדנה ארזי ויהורם גאון מלחינה

תארים

קישורים חיצוניים

כלים אישיים

גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
שכנים טובים ברשת
תיבת כלים