האתר המיושן הזה כבר לא יתעדכן. תודה ולהתראות. ראו גם מצעדים שלא עלו לאתר כאן.

אלון אולארצ'יק

מתוך פזמונט
(הבדלים בין גרסאות)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
שורה 4: שורה 4:
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר אחרון=2005
 
|שיר אחרון=2005
|מיקום שיא=1: [[המגפיים של ברוך]], [[1973]]; [[נתתי לה חיי]], [[1974]]; [[גוליית]], [[1975]]
+
|מיקום שיא=1:
|שיא למצעד=6 ([[1991]])
+
**[[המגפיים של ברוך]], {{1973}}
|תארים=* '''[[זמר השנה]]:''' [[1985]]
+
**[[נתתי לה חיי]], {{1974}}
 +
**[[גוליית]], {{1975}}
 +
|שיא למצעד=6: {{1991}}
 +
|תארים=* '''[[זמר השנה]]:''' {{1985}}
 
}}
 
}}
'''אלון אולארצ'יק''' (נולד ב-1950), זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד וחבר [[להקת הנח"ל]], [[כוורת]] ו"[[עם אחד שיר אחד]]".
+
'''אלון אולארצ'יק''' (נולד ב-1950), זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד וחבר [[להקת הנח"ל]] ו[[כוורת]].
  
 
==במצעדים השנתיים==
 
==במצעדים השנתיים==
אלון אולארצ'יק התחיל את דרכו ב[[להקת הנח"ל]], וב-1968 השתתף בתוכניתה המצליחה "[[התוכנית ה-21]]". שלושה שירים מהתוכנית הגיעו למצעד השנתי [[תשכ"ט]], ובהם "[[קרנבל בנח"ל]]" למקום התשיעי ו"[[החיים היפים]]" למקום השביעי. ב-1969 הועלתה תוכניתה של הלהקה "[[בהיאחזות הנח"ל בסיני]]", שמתוכה הצליח במצעדים השיר "[[שיר לשלום]]", שהגיע למקום החמישי במצעד השנתי [[תש"ל]].
+
אלון אולארצ'יק התחיל את דרכו ב[[להקת הנח"ל]], ובשנת 1968 השתתף בתכניתה המצליחה "[[התוכנית ה-21]]". שלושה שירים מהתוכנית הגיעו למצעד השנתי {תשכ"ט}}, שניים מתוכם לעשרת המקומות הראשונים של המצעד: "[[קרנבל בנח"ל]]", שדורג במקום התשיעי, ו"[[החיים היפים]]", שדורד במקום השביעי. גם השיר "[[בשמלה אדומה]]" מהתכנית זכה להצלחה. בשנת 1969 הועלתה תכניתה של הלהקה "[[בהיאחזות הנח"ל בסיני]]", שמתוכה הצליח במצעדים השיר "[[שיר לשלום]]". שיר זה הגיע למקום החמישי במצעד השנתי {{תש"ל}}.
  
לאחר שחרורו הקים אולארצ'יק עם חבריו ללהקת הנח"ל את להקת [[כוורת]]. הלהקה זכתה להצלחה גדולה, נבחרה ארבע פעמים רצופות כ"[[להקת השנה]]", ושלושה שירים שלה זכו בתואר "[[שיר השנה]]", שאת כולם כתבו אולארצ'יק ו[[דני סנדרסון]]. עד היום, אולארצ'יק וסנדרסון הם [[שירי השנה - מחברים|שני הכותבים היחידים]] ששלושה שירים שונים שכתבו זכו בתואר "שיר השנה". היו אלה "[[המגפיים של ברוך]]" בשנת [[תשל"ג]], "[[נתתי לה חיי]]" ב[[תשל"ד]] ו"[[גוליית]]" ב[[תשל"ה]]. פרט להם, השתתף אולארצ'יק גם בכתיבת שירי הלהקה "[[יו יה]]", "[[טנגו צפרדעים]]" ו"[[לו לו]]".
+
לאחר שחרורו מהצבא הקים אולארצ'יק עם חבריו ללהקת הנח"ל את להקת [[כוורת]]. הלהקה זכתה להצלחה גדולה, נבחרה ארבע פעמים רצופות כ"[[להקת השנה]]", ושלושה שירים שלה זכו בתואר "[[שיר השנה]]". את שלושת שירים אלו כתב אולארצ'יק במשותף עם חברו ללהקה [[דני סנדרסון]]. עד היום, אולארצ'יק וסנדרסון הם [[שירי השנה - מחברים|שני הכותבים היחידים]] ששלושה שירים שונים שכתבו זכו בתואר "שיר השנה". היו אלה "[[המגפיים של ברוך]]" בשנת {{תשל"ג}}, "[[נתתי לה חיי]]" ב{{תשל"ד}} ו"[[גוליית]]" ב{{תשל"ה}}. שירים נוספים של הלהקה שאולארצ'יק השתתף בכתיבתם ודורגו במצעדי הפזמונים השנתיים הם "[[יו יה]]", "[[טנגו צפרדעים]]" ו"[[לו לו]]".
  
לאחר פירוק כוורת עזב אולארצ'יק את ישראל ועבר לגור בארצות הברית. הוא שב לארץ ב-1984, לכבוד מופע האיחוד של כוורת. על שובם שלו ושל מתופף הלהקה [[מאיר פניגשטיין]] כתב אולארצ'יק את השיר "[[מאיר ואלון]]", שהגיע למקום העשירי במצעד השנתי [[תשמ"ד]].
+
לאחר פירוק כוורת עזב אולארצ'יק את ישראל ועבר לגור בארצות הברית. הוא שב לארץ בשנת 1984, לכבוד מופע האיחוד של כוורת. על שובם שלו ושל מתופף הלהקה [[מאיר פניגשטיין]] כתב אולארצ'יק את השיר "[[מאיר ואלון]]", שהקליטו חברי הלהקה במסגרת מופע האיחוד. השיר הגיע למקום העשירי במצעד השנתי {{תשמ"ד}}.
  
ב-1985 הוציא אולארצ'יק את אלבומו הראשון, "[[אולארצ'יק]]". האלבום זכה להצלחה, והביא לאולארצ'יק את תואר "[[זמר השנה]]" לשנת [[תשמ"ה]]. שלושה משיריו הגיעו למצעד השנתי של אותה שנה, שאת כולם כתב והלחין אולארצ'יק. המצליח שבהם היה "[[בא לשכונה בחור חדש]]", שהגיע למקום ה-13 במצעד. זהו שירו המצליח ביותר של אולארצ'יק במצעדים השנתיים. פרט לו הצליחו גם השירים "[[היא הולכת בדרכים]]" ו"[[גלים גלים]]". שיר נוסף שהקליט אולארצ'יק באותה שנה שהצליח במצעדים היה "[[או שאתה שר או שלוקחים אותך מפה]]" עם להקת [[טנגו]]. בסך הכל נכללו במצעד ארבעה שירים בלחן של אולארצ'יק, שהפכו אותו ל[[המלחין הבכיר|מלחין הבכיר]] של השנה.
+
בשנת 1985 הוציא אולארצ'יק את אלבומו הראשון, "[[אולארצ'יק]]". האלבום זכה להצלחה, והביא לאולארצ'יק את תואר "[[זמר השנה]]" לשנת {{תשמ"ה}}. שלושה משיריו הגיעו למצעד השנתי של אותה שנה, שאת כולם כתב והלחין אולארצ'יק. המצליח ביותר מהם היה "[[בא לשכונה בחור חדש]]", שהגיע למקום ה-13 במצעד. זהו שירו המצליח ביותר של אולארצ'יק במצעדים השנתיים כזמר. פרט לו הצליחו גם השירים "[[היא הולכת בדרכים]]" ו"[[גלים גלים]]". שיר נוסף שהקליט אולארצ'יק באותה שנה שהצליח במצעדים היה "[[או שאתה שר או שלוקחים אותך מפה]]", שאותו שר עם להקת [[טנגו]]. בסך הכול נכללו במצעד ארבעה שירים בלחן של אולארצ'יק, שהפכו אותו ל"[[המלחין הבכיר|מלחין הבכיר]]" של המצעד.
  
ב-1986 השתתף אולארצ'יק בשיר הצדקה "[[עם אחד שיר אחד]]".
+
בשנת 1986 השתתף אולארצ'יק בשיר הצדקה "[[עם אחד שיר אחד]]".
  
בשנת [[תשנ"א]] הפיק ועיבד אולארצ'יק את אלבומיהם של מי שזכו בתארים "[[זמר השנה]]" ו"[[זמרת השנה]]"- "[[אין עוד יום (אלבום)|אין עוד יום]]" של [[גידי גוב]] ו"[[רואה לך בעיניים (אלבום)|רואה לך בעיניים]]" של [[אתי אנקרי]]. מכל אחד מאלבומים אלו הגיעו שלושה שירים למצעד השנתי, כולם בעיבודו של אולארצ'יק. אולארצ'יק גם הלחין את שירו של גידי גוב "[[למה ליבך כמו קרח]]", שהגיע למקום השישי במצעד, הגבוה ביותר של אולארצ'יק כמלחין. שיר נוסף מאלבומו של גוב שזכה להצלחה היה "[[אני שוב מתאהב]]", שהגיע למקום העשירי. מאלבומה של אנקרי הצליח השיר "[[רואה לך בעיניים]]", שהגיע למקום החמישי. ששת שיריו של אולארצ'יק באותה שנה הקנו לו את מעמד [[המעבד הבכיר]] של המצעד.
+
בשנת {{תשנ"א}} הפיק ועיבד אולארצ'יק את אלבומיהם של מי שזכו בתארים "[[זמר השנה]]" ו"[[זמרת השנה]]" לשנה זו: "[[אין עוד יום (אלבום)|אין עוד יום]]" של [[גידי גוב]] ו"[[רואה לך בעיניים (אלבום)|רואה לך בעיניים]]" של [[אתי אנקרי]]. מכל אחד מאלבומים אלו הגיעו שלושה שירים למצעד השנתי, כולם בעיבודו של אולארצ'יק. אולארצ'יק גם הלחין את שירו של גידי גוב "[[למה ליבך כמו קרח]]", שהגיע למקום השישי במצעד, הגבוה ביותר של אולארצ'יק כמלחין. שיר נוסף מאלבומו של גוב שזכה להצלחה היה "[[אני שוב מתאהב]]", שהגיע למקום העשירי במצעד. מאלבומה של אנקרי הצליח במיוחד השיר "[[רואה לך בעיניים]]", שדורג במקום החמישי במצעד. ששת שיריו של אולארצ'יק באותה שנה הקנו לו את מעמד "[[המעבד הבכיר]]" של המצעד.
  
אולארצ'יק הפיק גם את אלבומה השני של אנקרי, "[[קראת לי אסתר (אלבום)|קראת לי אסתר]]", שיצא ב-1993. להיט האלבום היה "[[קראת לי אסתר]]" שהגיע למקום השלישי במצעד השנתי [[תשנ"ג]]. פרט לו הצליחו גם השירים "[[לולו]]" ו"[[אושר ועושר]]". באותה שנה יצא אלבומו של אולארצ'יק "[[תגיד לי מה אתה מרגיש]]", ששני שירים מתוכו הגיעו לפאתי המצעד השנתי: "[[בן-בסט]]" ו"[[החיים קשים]]".
+
אולארצ'יק הפיק גם את אלבומה השני של אנקרי, "[[קראת לי אסתר (אלבום)|קראת לי אסתר]]", שיצא בשנת 1993. להיט האלבום היה "[[קראת לי אסתר]]", שהגיע למקום השלישי במצעד השנתי {{תשנ"ג}}. פרט לו הצליחו גם השירים "[[לולו]]" ו"[[אושר ועושר]]". באותה שנה יצא אלבומו של אולארצ'יק "[[תגיד לי מה אתה מרגיש]]", ששני שירים מתוכו הגיעו לפאתי המצעד השנתי: "[[בן-בסט]]", שאותו שר עם להקת [[שפתיים]] ו[[מיטל טרבלסי]], ו"[[החיים קשים]]".
  
בסוף 1993 הפיק אולארצ'יק את אלבומה של להקת [[טיפקס]] "[[האחרון בעשירון התחתון]]", שמתוכו הצליח השיר "[[זמנים קטנים]]". ב-1994 כתב עם [[מיכה שטרית]] את השיר "[[אני לא רוקד כשעצוב]]" לאלבומה של [[החברים של נטאשה]] "[[רדיו בלה בלה]]". זהו השיר האחרון במצעדים השנתיים שאולארצ'יק השתתף בכתיבתו.
+
בסוף שנת 1993 הפיק אולארצ'יק את אלבומה של להקת [[טיפקס]] "[[האחרון בעשירון התחתון]]", שמתוכו הצליח השיר "[[זמנים קטנים]]". בשנת 1994 כתב עם [[מיכה שטרית]] את השיר "[[אני לא רוקד כשעצוב]]" לאלבומה של [[החברים של נטאשה]] "[[רדיו בלה בלה]]". זהו השיר האחרון במצעדים השנתיים שאולארצ'יק השתתף בכתיבתו.
  
ב-1998 יצא אלבום הופעה של [[דוד ד'אור]] ואתי אנקרי בשם "[[ההופעה]]", שעבורו עיבד אולארצ'יק את גרסתם לשיר "[[לוליטה (אתי אנקרי)|לוליטה]]".
+
בשנת 1998 יצא אלבום הופעה של [[דוד ד'אור]] ואתי אנקרי בשם "[[ההופעה]]", שעבורו עיבד אולארצ'יק את גרסתם לשיר "[[לוליטה (אתי אנקרי)|לוליטה]]".
  
בשנת 2004 הקליט אולארצ'יק במסגרת תוכנית הטלוויזיה "[[תשע שעות ושיר]]" את השיר "[[בואי נתחבק]]". השיר הגיע למצעד השנתי [[תשס"ד]], והוא שירו האחרון במצעדים כזמר וכמלחין. בשנת 2005 הפיק את אלבומו של גידי גוב "[[בקצה ההר]]", שמתוכו הצליח השיר "[[מי תרצי]]".
+
בשנת 2004 הקליט אולארצ'יק במסגרת תכנית הטלוויזיה "[[תשע שעות ושיר]]" את השיר "[[בואי נתחבק]]". השיר הגיע למצעד השנתי {{תשס"ד}}, והוא שירו האחרון במצעדים כזמר וכמלחין. בשנת 2005 הפיק את אלבומו של גידי גוב "[[בקצה ההר]]", שמתוכו הצליח השיר "[[מי תרצי]]".
  
 
==שירים==
 
==שירים==
שורה 375: שורה 378:
 
==תארים==
 
==תארים==
 
* '''[[שיר השנה]]''':
 
* '''[[שיר השנה]]''':
** [[1973]] - [[המגפיים של ברוך]]
+
** {{1973}} - [[המגפיים של ברוך]]
** [[1974]] - [[נתתי לה חיי]]
+
** {{1974}} - [[נתתי לה חיי]]
** [[1975]] - [[גוליית]]
+
** {{1975}} - [[גוליית]]
  
 
* '''[[זמר השנה]]''':
 
* '''[[זמר השנה]]''':
** מקום 1: [[1985]]
+
** מקום 1: {{1985}}
  
 
* '''[[המלחין הבכיר]]''':
 
* '''[[המלחין הבכיר]]''':
** [[1985]]
+
** {{1985}}
  
 
* '''[[המעבד הבכיר]]''':
 
* '''[[המעבד הבכיר]]''':
** [[1991]]
+
** {{1991}}
  
 
==קישורים חיצוניים==
 
==קישורים חיצוניים==

גרסה מתאריך 13:46, 3 בדצמבר 2011

במצעדים השנתיים (קול ישראל)
אלון אולארצ'יק

אלון אולארצ'יק (נולד ב-1950), זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד וחבר להקת הנח"ל וכוורת.

תוכן העניינים

במצעדים השנתיים

אלון אולארצ'יק התחיל את דרכו בלהקת הנח"ל, ובשנת 1968 השתתף בתכניתה המצליחה "התוכנית ה-21". שלושה שירים מהתוכנית הגיעו למצעד השנתי {תשכ"ט}}, שניים מתוכם לעשרת המקומות הראשונים של המצעד: "קרנבל בנח"ל", שדורג במקום התשיעי, ו"החיים היפים", שדורד במקום השביעי. גם השיר "בשמלה אדומה" מהתכנית זכה להצלחה. בשנת 1969 הועלתה תכניתה של הלהקה "בהיאחזות הנח"ל בסיני", שמתוכה הצליח במצעדים השיר "שיר לשלום". שיר זה הגיע למקום החמישי במצעד השנתי תש"ל (1970).

לאחר שחרורו מהצבא הקים אולארצ'יק עם חבריו ללהקת הנח"ל את להקת כוורת. הלהקה זכתה להצלחה גדולה, נבחרה ארבע פעמים רצופות כ"להקת השנה", ושלושה שירים שלה זכו בתואר "שיר השנה". את שלושת שירים אלו כתב אולארצ'יק במשותף עם חברו ללהקה דני סנדרסון. עד היום, אולארצ'יק וסנדרסון הם שני הכותבים היחידים ששלושה שירים שונים שכתבו זכו בתואר "שיר השנה". היו אלה "המגפיים של ברוך" בשנת תשל"ג (1973), "נתתי לה חיי" בתשל"ד (1974) ו"גוליית" בתשל"ה (1975). שירים נוספים של הלהקה שאולארצ'יק השתתף בכתיבתם ודורגו במצעדי הפזמונים השנתיים הם "יו יה", "טנגו צפרדעים" ו"לו לו".

לאחר פירוק כוורת עזב אולארצ'יק את ישראל ועבר לגור בארצות הברית. הוא שב לארץ בשנת 1984, לכבוד מופע האיחוד של כוורת. על שובם שלו ושל מתופף הלהקה מאיר פניגשטיין כתב אולארצ'יק את השיר "מאיר ואלון", שהקליטו חברי הלהקה במסגרת מופע האיחוד. השיר הגיע למקום העשירי במצעד השנתי תשמ"ד (1984).

בשנת 1985 הוציא אולארצ'יק את אלבומו הראשון, "אולארצ'יק". האלבום זכה להצלחה, והביא לאולארצ'יק את תואר "זמר השנה" לשנת תשמ"ה (1985). שלושה משיריו הגיעו למצעד השנתי של אותה שנה, שאת כולם כתב והלחין אולארצ'יק. המצליח ביותר מהם היה "בא לשכונה בחור חדש", שהגיע למקום ה-13 במצעד. זהו שירו המצליח ביותר של אולארצ'יק במצעדים השנתיים כזמר. פרט לו הצליחו גם השירים "היא הולכת בדרכים" ו"גלים גלים". שיר נוסף שהקליט אולארצ'יק באותה שנה שהצליח במצעדים היה "או שאתה שר או שלוקחים אותך מפה", שאותו שר עם להקת טנגו. בסך הכול נכללו במצעד ארבעה שירים בלחן של אולארצ'יק, שהפכו אותו ל"מלחין הבכיר" של המצעד.

בשנת 1986 השתתף אולארצ'יק בשיר הצדקה "עם אחד שיר אחד".

בשנת תשנ"א (1991) הפיק ועיבד אולארצ'יק את אלבומיהם של מי שזכו בתארים "זמר השנה" ו"זמרת השנה" לשנה זו: "אין עוד יום" של גידי גוב ו"רואה לך בעיניים" של אתי אנקרי. מכל אחד מאלבומים אלו הגיעו שלושה שירים למצעד השנתי, כולם בעיבודו של אולארצ'יק. אולארצ'יק גם הלחין את שירו של גידי גוב "למה ליבך כמו קרח", שהגיע למקום השישי במצעד, הגבוה ביותר של אולארצ'יק כמלחין. שיר נוסף מאלבומו של גוב שזכה להצלחה היה "אני שוב מתאהב", שהגיע למקום העשירי במצעד. מאלבומה של אנקרי הצליח במיוחד השיר "רואה לך בעיניים", שדורג במקום החמישי במצעד. ששת שיריו של אולארצ'יק באותה שנה הקנו לו את מעמד "המעבד הבכיר" של המצעד.

אולארצ'יק הפיק גם את אלבומה השני של אנקרי, "קראת לי אסתר", שיצא בשנת 1993. להיט האלבום היה "קראת לי אסתר", שהגיע למקום השלישי במצעד השנתי תשנ"ג (1993). פרט לו הצליחו גם השירים "לולו" ו"אושר ועושר". באותה שנה יצא אלבומו של אולארצ'יק "תגיד לי מה אתה מרגיש", ששני שירים מתוכו הגיעו לפאתי המצעד השנתי: "בן-בסט", שאותו שר עם להקת שפתיים ומיטל טרבלסי, ו"החיים קשים".

בסוף שנת 1993 הפיק אולארצ'יק את אלבומה של להקת טיפקס "האחרון בעשירון התחתון", שמתוכו הצליח השיר "זמנים קטנים". בשנת 1994 כתב עם מיכה שטרית את השיר "אני לא רוקד כשעצוב" לאלבומה של החברים של נטאשה "רדיו בלה בלה". זהו השיר האחרון במצעדים השנתיים שאולארצ'יק השתתף בכתיבתו.

בשנת 1998 יצא אלבום הופעה של דוד ד'אור ואתי אנקרי בשם "ההופעה", שעבורו עיבד אולארצ'יק את גרסתם לשיר "לוליטה".

בשנת 2004 הקליט אולארצ'יק במסגרת תכנית הטלוויזיה "תשע שעות ושיר" את השיר "בואי נתחבק". השיר הגיע למצעד השנתי תשס"ד (2004), והוא שירו האחרון במצעדים כזמר וכמלחין. בשנת 2005 הפיק את אלבומו של גידי גוב "בקצה ההר", שמתוכו הצליח השיר "מי תרצי".

שירים

שנה מקום שיר ביצוע קרדיט
תשכ"ט (1969) 11 בשמלה אדומה להקת הנח"ל חבר להקה
תשכ"ט (1969) 9 קרנבל בנחל להקת הנח"ל חבר להקה
תשכ"ט (1969) 7 החיים היפים להקת הנח"ל חבר להקה
תש"ל (1970) 5 שיר לשלום להקת הנח"ל חבר להקה
תשל"ג (1973) 11 שיר המכולת כוורת חבר להקה
תשל"ג (1973) 1 המגפיים של ברוך כוורת חבר להקה, פזמונאי
תשל"ד (1974) 9 הבלדה על ארי ודרצ'י כוורת חבר להקה
תשל"ד (1974) 3 יו יה כוורת חבר להקה, פזמונאי
תשל"ד (1974) 1 נתתי לה חיי כוורת חבר להקה, פזמונאי
תשל"ה (1975) 25 שיר המחירון כוורת חבר להקה
תשל"ה (1975) 8 טנגו צפרדעים כוורת חבר להקה, פזמונאי, מעבד
תשל"ה (1975) 1 גוליית כוורת חבר להקה, פזמונאי, מעבד
תשל"ו (1976) 25 מדינה קטנה כוורת חבר להקה, מעבד
תשל"ו (1976) 13 היא כל כך יפה כוורת חבר להקה, מעבד
תשל"ו (1976) 8 לו לו כוורת חבר להקה, פזמונאי, מעבד
תשמ"ד (1984) 10 מאיר ואלון כוורת חבר להקה, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשמ"ה (1985) 37 גלים גלים אלון אולארצ'יק זמר, פזמונאי, מלחין
תשמ"ה (1985) 30 או שאתה שר או שלוקחים אותך מפה טנגו ואלון אולארצ'יק זמר, פזמונאי, מלחין
תשמ"ה (1985) 28 היא הולכת בדרכים אלון אולארצ'יק זמר, פזמונאי, מלחין
תשמ"ה (1985) 13 בא לשכונה בחור חדש אלון אולארצ'יק זמר, פזמונאי, מלחין
תשמ"ו (1986) 35 עם אחד שיר אחד אמני ישראל חבר להקה
תשנ"א (1991) 21 לוליטה אתי אנקרי מעבד
תשנ"א (1991) 18 נאחז באוויר גידי גוב מעבד
תשנ"א (1991) 13 לך תתרגל איתה אתי אנקרי מעבד
תשנ"א (1991) 10 אני שוב מתאהב גידי גוב מעבד
תשנ"א (1991) 6 למה ליבך כמו קרח גידי גוב ואלי לוזון מלחין, מעבד
תשנ"א (1991) 5 רואה לך בעיניים אתי אנקרי מעבד
תשנ"ג (1993) 40 החיים קשים אלון אולארצ'יק זמר, פזמונאי, מלחין
תשנ"ג (1993) 34 בן-בסט אלון אולארצ'יק, שפתיים ומיטל טרבלסי זמר, פזמונאי, מלחין
תשנ"ג (1993) 19 אושר ועושר אתי אנקרי מעבד
תשנ"ג (1993) 10 לולו אתי אנקרי מעבד
תשנ"ג (1993) 3 קראת לי אסתר אתי אנקרי מעבד
תשנ"ד (1994) 40 זמנים קטנים טיפקס מעבד
תשנ"ה (1995) 33 אני לא רוקד כשעצוב החברים של נטאשה פזמונאי
תשנ"ט (1999) 25 לוליטה דוד ד'אור ואתי אנקרי מעבד
תשס"ד (2004) 33 בואי נתחבק אלון אולארצ'יק זמר, מלחין, מעבד
תשס"ה (2005) 17 מי תרצי גידי גוב מעבד

אלבומים

תארים

קישורים חיצוניים

כלים אישיים

גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
שכנים טובים ברשת
תיבת כלים
שגיאת בסיס נתונים – פזמונט

האתר המיושן הזה כבר לא יתעדכן. תודה ולהתראות. ראו גם מצעדים שלא עלו לאתר כאן.

שגיאת בסיס נתונים

קפיצה אל: ניווט, חיפוש
אירעה שגיאת תחביר בשאילתה לבסיס הנתונים. שגיאה זו עלולה להעיד על באג בתוכנה. השאילתה האחרונה שבוצעה לבסיס הנתונים הייתה:
(שאילתת ה־SQL מוסתרת)
מתוך הפונקציה "". בסיס הנתונים החזיר את השגיאה "5: database is locked".
כלים אישיים

גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
שכנים טובים ברשת
תיבת כלים