האתר המיושן הזה כבר לא יתעדכן. תודה ולהתראות. ראו גם מצעדים שלא עלו לאתר כאן.

שלום חנוך

מתוך פזמונט
(הבדלים בין גרסאות)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
שורה 3: שורה 3:
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר אחרון=2009
 
|שיר אחרון=2009
|מיקום שיא=2: [[למה לי לקחת ללב]], [[1970]]
+
|מיקום שיא=2: [[למה לי לקחת ללב]], {{1970}}
|שיא למצעד=3 ([[1985]], [[1991]])
+
|שיא למצעד=3: {{1985}}, {{1991}}
 
}}
 
}}
'''שלום חנוך''' (נולד בספטמבר 1946), זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד וחבר בלהקת [[תמוז]].
+
'''שלום חנוך''', זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד וחבר להקת [[תמוז]].
  
חנוך הוא אחד האמנים המצליחים ביותר במצעדים השנתיים, הן כזמר-יוצר והן ככותב לאחרים.
+
חנוך הוא אחד האמנים המצליחים ביותר במצעדים השנתיים, הן כזמר־יוצר והן ככותב לאחרים.
  
 
==במצעדים השנתיים==
 
==במצעדים השנתיים==
שירו הראשון של חנוך במצעדים השנתיים היה "[[פראג]]", שכתב ל[[אריק איינשטיין]] עבור [[פסטיבל הזמר והפזמון]] של שנת [[תשכ"ט]].
+
שירו הראשון של חנוך במצעדים השנתיים היה "[[פראג]]", שכתב ל[[אריק איינשטיין]] עבור [[פסטיבל הזמר והפזמון]] של שנת {{תשכ"ט}}. השיר נכלל גם באלבומו של איינשטיין "[[פוזי]]", שיצא באותה שנה.
  
ב-1970 יצא האלבום המשותף של איינשטיין וחנוך "[[שבלול]]". להיט האלבום היה "[[למה לי לקחת ללב]]" ששרו וכתבו השניים ביחד. השיר הגיע למקום השני במצעד השנתי [[תש"ל]], והוא המצליח ביותר של חנוך במצעדים השנתיים אי פעם. שיר נוסף שהלחין חנוך שזכה להצלחה באותה שנה היה "[[חוזה לך ברח]]" של [[אושיק לוי]].
+
בשנת 1970 יצא אלבומם המשותף של איינשטיין וחנוך "[[שבלול]]". להיט האלבום היה "[[למה לי לקחת ללב]]", ששרו וכתבו השניים ביחד. השיר דורג במקום השני במצעד השנתי {{תש"ל}}, והוא שירו המצליח ביותר של חנוך במצעדים השנתיים. שיר נוסף שהלחין חנוך שזכה להצלחה באותה שנה היה "[[חוזה לך ברח]]" בביצועו של [[אושיק לוי]].
  
בסוף 1970 יצא אלבום משותף נוסף של איינשטיין וחנוך, "[[פלסטלינה]]", שמתוכו הצליח הדואט של איינשטיין ו[[ג'וזי כץ]] "[[מה אתי]]". באותה שנה הלחין לאושיק לוי את השיר "[[לישון לישון]]", שהגיע למקום ה-6 במצעד השנתי [[תשל"א]].
+
בסוף שנת 1970 יצא אלבום משותף נוסף של איינשטיין וחנוך, "[[פלסטלינה]]", שמתוכו הצליח הדואט של איינשטיין ו[[ג'וזי כץ]] "[[מה אתי]]". באותה שנה הלחין לאושיק לוי את השיר "[[לישון לישון]]", שדורג במקום השישי במצעד השנתי {{תשל"א}}.
  
ב-1975 הקים חנוך את להקת [[תמוז]], שהוציאה ב-1976 את אלבומה היחיד, "[[סוף עונת התפוזים (אלבום)|סוף עונת התפוזים]]". חנוך היה סולן הלהקה ברוב שיריה, וניגן בה בגיטרות. להיטה הגדול ביותר של הלהקה היה "[[סוף עונת התפוזים]]", שהלחינו חנוך ו[[אריאל זילבר]]. השיר הגיע למקום ה-7 במצעד השנתי [[תשל"ו]].
+
בשנת 1975 הצטרף חנוך ללהקת [[תמוז]], שהוציאה בשנת 1976 את אלבומה היחיד, "[[סוף עונת התפוזים (אלבום)|סוף עונת התפוזים]]". חנוך היה סולן הלהקה ברוב שיריה, וניגן בה בגיטרות. להיטה הגדול ביותר של הלהקה היה "[[סוף עונת התפוזים]]", שהלחינו חנוך ו[[אריאל זילבר]]. השיר דורג במקום השביעי במצעד השנתי {{תשל"ו}}. גם השיר "[[ככה את רצית אותי]]" מהאלבום זכה להצלחה.
  
ב-1977 הוציא חנוך אלבום סולו ראשון בעברית בשם "[[אדם בתוך עצמו (אלבום)|אדם בתוך עצמו]]". שיר הנושא של האלבום, "[[אדם בתוך עצמו]]", היה המצליח ביותר מתוכו. באותה תקופה הקליט חנוך את השיר "[[היה כדאי]]", שהיה להיט בעיקר בהופעותיו, ולא נכלל באחד מאלבומיו. השיר הגיע למקום העשירי במצעד השנתי [[תשל"ט]]. בשנה זו הגיע חנוך למקום החמישי בקטגוריית "[[זמר השנה]]".
+
בשנת 1977 הוציא חנוך אלבום סולו ראשון בעברית בשם "[[אדם בתוך עצמו (אלבום)|אדם בתוך עצמו]]". שיר הנושא של האלבום, "[[אדם בתוך עצמו]]", היה המצליח ביותר מתוכו. באותה תקופה הקליט חנוך את השיר "[[היה כדאי]]", שהיה להיט בעיקר בהופעותיו, ולא נכלל באחד מאלבומיו. השיר דורג במקום העשירי במצעד השנתי {{תשל"ט}}. בשנה זו הגיע חנוך למקום החמישי בקטגוריית "[[זמר השנה]]".
  
בסוף 1981 הוציא חנוך את האלבום "[[חתונה לבנה (אלבום)|חתונה לבנה]]". האלבום לא זכה להצלחה מסחרית גדולה, ושיר אחד מתוכו, "[[שיר דרך]]", הגיע לפאתי המצעד השנתי [[תשמ"ב]]. ב-1983 הוציא חנוך את האלבום "[[על פני האדמה (אלבום)|על פני האדמה]]", שמתוכו הצליח השיר "[[על פני האדמה]]".
+
בסוף שנת 1981 הוציא חנוך את האלבום "[[חתונה לבנה (אלבום)|חתונה לבנה]]". האלבום לא זכה להצלחה מסחרית גדולה, ושיר אחד מתוכו, "[[שיר דרך]]", הגיע לפאתי המצעד השנתי {{תשמ"ב}}. בשנת 1983 הוציא חנוך את האלבום "[[על פני האדמה (אלבום)|על פני האדמה]]", שמתוכו הצליח השיר "[[על פני האדמה]]".
  
להצלחה גדולה הרבה יותר זכה חנוך עם אלבומו "[[מחכים למשיח (אלבום)|מחכים למשיח]]" שיצא ב-1985. השיר "[[מחכים למשיח]]" הגיע למקום השלישי במצעד השנתי [[תשמ"ה]], ופרט לו הצליח גם השיר "[[דז'ה וו]]". באותה שנה הגיע חנוך למקום השני בקטגוריית "זמר השנה". באותה שנה הקליט [[דורי בן זאב]] את שירו של חנוך "[[גנבים]]".
+
להצלחה גדולה הרבה יותר זכה חנוך עם אלבומו "[[מחכים למשיח (אלבום)|מחכים למשיח]]", שיצא בשנת 1985. השיר "[[מחכים למשיח]]" דורג במקום השלישי במצעד השנתי {{תשמ"ה}}, ופרט לו הצליח מהאלבום גם השיר "[[דז'ה וו]]". בשנה זו הגיע חנוך למקום השני בקטגוריית "זמר השנה". באותה שנה הקליט [[דורי בן זאב]] את שירו של חנוך "[[גנבים]]" עבור אלבומו "[[גנבים (אלבום)|גנבים]]".
  
ב-1986 יצא אלבומה הראשון של [[דפנה ארמוני]], "[[דפנה ארמוני (אלבום)|דפנה ארמוני]]", שחנוך כתב את רוב שיריו. שיר ראשון מתוכו, "[[אלה]]", הגיע כבר למצעד השנתי [[תשמ"ד]]. שניים נוספים הגיעו למצעד [[תשמ"ז]]: "[[היא תיקח אותך]]" ו"[[אוהבת אותך עוזבת אותך]]".
+
בשנת 1986 יצא אלבומה הראשון של [[דפנה ארמוני]], "[[דפנה ארמוני (אלבום)|דפנה ארמוני]]", שחנוך כתב את רוב שיריו. שיר ראשון מתוכו, "[[אלה]]", הגיע כבר למצעד השנתי {{תשמ"ד}}. שניים נוספים הגיעו למצעד של שנת {{תשמ"ז}}: "[[היא תיקח אותך]]" ו"[[אוהבת אותך עוזבת אותך]]".
  
ב-1991 הוציא חנוך את אלבומו "[[בגלגול הזה (אלבום)|בגלגול הזה]]", שמתוכו הצליחו השירים "[[ככה וככה]]" ו"[[בגלגול הזה]]". בשנה זו הגיע חנוך למקום השלישי בקטגוריית "זמר השנה". לאלבומו של דורי בן זאב "[[חניה פרטית]]" שיצא באותה שנה כתב את השיר "[[לאה גנוב]]".
+
בשנת 1991 הוציא חנוך את אלבומו "[[בגלגול הזה (אלבום)|בגלגול הזה]]", שמתוכו הצליחו השירים "[[ככה וככה]]", שדורג במקום התשיעי במצעד השנתי {{תשנ"א}}, ו"[[בגלגול הזה]]". בשנה זו הגיע חנוך למקום השלישי בקטגוריית "זמר השנה". לאלבומו של דורי בן זאב "[[חניה פרטית]]", שיצא באותה שנה, כתב והלחין את השיר "[[לאה גנוב]]".
  
ב-1995 הוציא חנוך את האלבום "[[א-לי-מות]]", שמתוכו הצליח בעיקר השיר "[[לאט לאט]]". ב-1996 הקליטה להקת [[שב"ק ס']] גרסת היפ הופ לשיר "[[מכופף הבננות]]", שהלחין חנוך במקור.
+
בשנת 1995 הוציא חנוך את האלבום "[[א-לי-מות]]", שמתוכו הצליח בעיקר השיר "[[לאט לאט]]". בשנת 1996 הקליטה להקת [[שב"ק ס']] גרסת היפ הופ לשיר "[[מכופף הבננות]]", שחנוך הלחין במקור.
  
ב-1999, לאחר כמעט שלושים שנה, שבו חנוך ואריק איינשטיין ליצירת אלבום משותף. חנוך קיבל קרדיט מלא של מבצע באלבום, אף על פי שהשתתף בשירה רק בשיר אחד, "[[כל אחד רוצה]]". מאלבום זה הצליחו גם השירים "[[שמור על עצמך]]" ו"[[גיטרה וכינור]]". בשנת 2001 הקליט חנוך ואיינשטיין גרסה מחודשת לשיר "[[אגדת דשא]]", שהלחין חנוך למילים של [[מאיר אריאל]].
+
בשנת 1999, לאחר כמעט שלושים שנה, שבו חנוך ואריק איינשטיין ליצירת אלבום משותף. חנוך קיבל קרדיט מלא של מבצע באלבום, אף על פי שהשתתף בשירה רק בשיר אחד, "[[כל אחד רוצה]]". מאלבום זה הצליחו גם השירים "[[שמור על עצמך]]" ו"[[גיטרה וכינור]]". בשנת 2001 הקליטו חנוך ואיינשטיין גרסה מחודשת לשיר "[[אגדת דשא]]", שהלחין חנוך למילים של [[מאיר אריאל]].
  
בתחילת שנות האלפיים יצאו חנוך ו[[משה לוי]] לסיבוב הופעות אקוסטי בשם "[[יציאה]]". השיר "גיטרה וכינור" ממופע זה יצא כסינגל והגיע למצעד השנתי [[תשס"ב]].
+
בתחילת שנות האלפיים יצאו חנוך ו[[משה לוי]] לסיבוב הופעות אקוסטי בשם "[[יציאה]]". השיר "גיטרה וכינור" ממופע זה יצא כסינגל והגיע למצעד השנתי {{תשס"ב}}.
  
ב-2003 יצא אלבומו של חנוך "[[אור ישראלי]]". באלבום זה נכלל אחד משיריו האהובים ביותר של חנוך, "[[אהבת נעוריי]]", שהגיע למקום הרביעי במצעד השנתי [[תשס"ג]]. חנוך הגיע באותה שנה למקום השני בקטגוריית "זמר השנה".
+
בשנת 2003 יצא אלבומו של חנוך "[[אור ישראלי]]". באלבום זה נכלל אחד משיריו האהובים ביותר, "[[אהבת נעוריי]]", שדורג במקום הרביעי במצעד השנתי {{תשס"ג}}. חנוך הגיע באותה שנה למקום השני בקטגוריית "זמר השנה".
  
 
בקיץ 2005 יצא חנוך לסיבוב הופעות משותף עם [[שלמה ארצי]], שלווה בשיר חדש שכתבו השניים ביחד, "[[אני רואה אותך]]".
 
בקיץ 2005 יצא חנוך לסיבוב הופעות משותף עם [[שלמה ארצי]], שלווה בשיר חדש שכתבו השניים ביחד, "[[אני רואה אותך]]".
שורה 41: שורה 41:
 
בשנת 2008 יצא האלבום "[[הדרכים הידועות]]", ובו גרסאות כיסוי של אמנים שונים לשירי אלבומו של חנוך "חתונה לבנה". מאלבום זה הצליחה גרסאתו של [[אביתר בנאי]] לשיר "[[חתונה לבנה]]".
 
בשנת 2008 יצא האלבום "[[הדרכים הידועות]]", ובו גרסאות כיסוי של אמנים שונים לשירי אלבומו של חנוך "חתונה לבנה". מאלבום זה הצליחה גרסאתו של [[אביתר בנאי]] לשיר "[[חתונה לבנה]]".
  
ב-2009 הוציא חנוך [[שלום חנוך (אלבום)|אלבום חסר שם]], שמתוכו הצליח השיר "[[אומרת לי לעד]]".
+
בשנת 2009 הוציא חנוך [[שלום חנוך (אלבום)|אלבום חסר שם]], שמתוכו הצליח השיר "[[אומרת לי לעד]]".
  
 
==שירים==
 
==שירים==
שורה 350: שורה 350:
 
==סגנויות==
 
==סגנויות==
 
* '''[[זמר השנה]]''':
 
* '''[[זמר השנה]]''':
** מקום 2: [[1985]], [[2003]]
+
** מקום 2: {{1985}}, {{2003}}
** מקום 3: [[1991]]
+
** מקום 3: {{1991}}
** מקום 5: [[1979]]
+
** מקום 5: {{1979}}
  
 
==ראו גם==
 
==ראו גם==

גרסה מתאריך 00:55, 2 ביוני 2012

במצעדים השנתיים (קול ישראל)

שלום חנוך, זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד וחבר להקת תמוז.

חנוך הוא אחד האמנים המצליחים ביותר במצעדים השנתיים, הן כזמר־יוצר והן ככותב לאחרים.

תוכן העניינים

במצעדים השנתיים

שירו הראשון של חנוך במצעדים השנתיים היה "פראג", שכתב לאריק איינשטיין עבור פסטיבל הזמר והפזמון של שנת תשכ"ט (1969). השיר נכלל גם באלבומו של איינשטיין "פוזי", שיצא באותה שנה.

בשנת 1970 יצא אלבומם המשותף של איינשטיין וחנוך "שבלול". להיט האלבום היה "למה לי לקחת ללב", ששרו וכתבו השניים ביחד. השיר דורג במקום השני במצעד השנתי תש"ל (1970), והוא שירו המצליח ביותר של חנוך במצעדים השנתיים. שיר נוסף שהלחין חנוך שזכה להצלחה באותה שנה היה "חוזה לך ברח" בביצועו של אושיק לוי.

בסוף שנת 1970 יצא אלבום משותף נוסף של איינשטיין וחנוך, "פלסטלינה", שמתוכו הצליח הדואט של איינשטיין וג'וזי כץ "מה אתי". באותה שנה הלחין לאושיק לוי את השיר "לישון לישון", שדורג במקום השישי במצעד השנתי תשל"א (1971).

בשנת 1975 הצטרף חנוך ללהקת תמוז, שהוציאה בשנת 1976 את אלבומה היחיד, "סוף עונת התפוזים". חנוך היה סולן הלהקה ברוב שיריה, וניגן בה בגיטרות. להיטה הגדול ביותר של הלהקה היה "סוף עונת התפוזים", שהלחינו חנוך ואריאל זילבר. השיר דורג במקום השביעי במצעד השנתי תשל"ו (1976). גם השיר "ככה את רצית אותי" מהאלבום זכה להצלחה.

בשנת 1977 הוציא חנוך אלבום סולו ראשון בעברית בשם "אדם בתוך עצמו". שיר הנושא של האלבום, "אדם בתוך עצמו", היה המצליח ביותר מתוכו. באותה תקופה הקליט חנוך את השיר "היה כדאי", שהיה להיט בעיקר בהופעותיו, ולא נכלל באחד מאלבומיו. השיר דורג במקום העשירי במצעד השנתי תשל"ט (1979). בשנה זו הגיע חנוך למקום החמישי בקטגוריית "זמר השנה".

בסוף שנת 1981 הוציא חנוך את האלבום "חתונה לבנה". האלבום לא זכה להצלחה מסחרית גדולה, ושיר אחד מתוכו, "שיר דרך", הגיע לפאתי המצעד השנתי תשמ"ב (1982). בשנת 1983 הוציא חנוך את האלבום "על פני האדמה", שמתוכו הצליח השיר "על פני האדמה".

להצלחה גדולה הרבה יותר זכה חנוך עם אלבומו "מחכים למשיח", שיצא בשנת 1985. השיר "מחכים למשיח" דורג במקום השלישי במצעד השנתי תשמ"ה (1985), ופרט לו הצליח מהאלבום גם השיר "דז'ה וו". בשנה זו הגיע חנוך למקום השני בקטגוריית "זמר השנה". באותה שנה הקליט דורי בן זאב את שירו של חנוך "גנבים" עבור אלבומו "גנבים".

בשנת 1986 יצא אלבומה הראשון של דפנה ארמוני, "דפנה ארמוני", שחנוך כתב את רוב שיריו. שיר ראשון מתוכו, "אלה", הגיע כבר למצעד השנתי תשמ"ד (1984). שניים נוספים הגיעו למצעד של שנת תשמ"ז (1987): "היא תיקח אותך" ו"אוהבת אותך עוזבת אותך".

בשנת 1991 הוציא חנוך את אלבומו "בגלגול הזה", שמתוכו הצליחו השירים "ככה וככה", שדורג במקום התשיעי במצעד השנתי תשנ"א (1991), ו"בגלגול הזה". בשנה זו הגיע חנוך למקום השלישי בקטגוריית "זמר השנה". לאלבומו של דורי בן זאב "חניה פרטית", שיצא באותה שנה, כתב והלחין את השיר "לאה גנוב".

בשנת 1995 הוציא חנוך את האלבום "א-לי-מות", שמתוכו הצליח בעיקר השיר "לאט לאט". בשנת 1996 הקליטה להקת שב"ק ס' גרסת היפ הופ לשיר "מכופף הבננות", שחנוך הלחין במקור.

בשנת 1999, לאחר כמעט שלושים שנה, שבו חנוך ואריק איינשטיין ליצירת אלבום משותף. חנוך קיבל קרדיט מלא של מבצע באלבום, אף על פי שהשתתף בשירה רק בשיר אחד, "כל אחד רוצה". מאלבום זה הצליחו גם השירים "שמור על עצמך" ו"גיטרה וכינור". בשנת 2001 הקליטו חנוך ואיינשטיין גרסה מחודשת לשיר "אגדת דשא", שהלחין חנוך למילים של מאיר אריאל.

בתחילת שנות האלפיים יצאו חנוך ומשה לוי לסיבוב הופעות אקוסטי בשם "יציאה". השיר "גיטרה וכינור" ממופע זה יצא כסינגל והגיע למצעד השנתי תשס"ב (2002).

בשנת 2003 יצא אלבומו של חנוך "אור ישראלי". באלבום זה נכלל אחד משיריו האהובים ביותר, "אהבת נעוריי", שדורג במקום הרביעי במצעד השנתי תשס"ג (2003). חנוך הגיע באותה שנה למקום השני בקטגוריית "זמר השנה".

בקיץ 2005 יצא חנוך לסיבוב הופעות משותף עם שלמה ארצי, שלווה בשיר חדש שכתבו השניים ביחד, "אני רואה אותך".

בשנת 2008 יצא האלבום "הדרכים הידועות", ובו גרסאות כיסוי של אמנים שונים לשירי אלבומו של חנוך "חתונה לבנה". מאלבום זה הצליחה גרסאתו של אביתר בנאי לשיר "חתונה לבנה".

בשנת 2009 הוציא חנוך אלבום חסר שם, שמתוכו הצליח השיר "אומרת לי לעד".

שירים

שנה מקום שיר ביצוע קרדיט
תשכ"ט (1969) 13 פראג אריק איינשטיין פזמונאי, מלחין
תש"ל (1970) 10 חוזה לך ברח אושיק לוי מלחין
תש"ל (1970) 2 למה לי לקחת ללב אריק איינשטיין ושלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשל"א (1971) 12 מה אתי אריק איינשטיין וג'וזי כץ פזמונאי, מלחין, מעבד
תשל"א (1971) 6 לישון לישון אושיק לוי מלחין
תשל"ו (1976) 17 ככה את רצית אותי תמוז חבר להקה
תשל"ו (1976) 7 סוף עונת התפוזים תמוז חבר להקה, מלחין
תשל"ז (1977) 20 אדם בתוך עצמו שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשל"ט (1979) 10 היה כדאי שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין
תשמ"ב (1982) 30 שיר דרך שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין
תשמ"ד (1984) 35 על פני האדמה שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשמ"ד (1984) 24 אלה דפנה ארמוני פזמונאי, מלחין, מעבד
תשמ"ה (1985) 29 גנבים דורי בן זאב פזמונאי, מלחין, מעבד
תשמ"ה (1985) 20 דז'ה וו שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשמ"ה (1985) 3 מחכים למשיח שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשמ"ז (1987) 18 אוהבת אותך עוזבת אותך דפנה ארמוני פזמונאי, מלחין, מעבד
תשמ"ז (1987) 17 היא תיקח אותך דפנה ארמוני פזמונאי, מלחין, מעבד
תשנ"א (1991) 34 בגלגול הזה שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשנ"א (1991) 14 לאה גנוב דורי בן זאב פזמונאי, מלחין
תשנ"א (1991) 9 ככה וככה שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשנ"ה (1995) 18 לאט לאט שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין
תשנ"ו (1996) 21 מכופף הבננות שב"ק ס' מלחין
תשנ"ט (1999) 33 שמור על עצמך אריק איינשטיין ושלום חנוך זמר, מלחין, מעבד
תשנ"ט (1999) 26 כל אחד רוצה אריק איינשטיין ושלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תש"ס (2000) 32 גיטרה וכינור אריק איינשטיין ושלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשס"א (2001) 23 אצלי הכול בסדר מיקה קרני פזמונאי, מלחין
תשס"א (2001) 18 אגדת דשא אריק איינשטיין ושלום חנוך זמר, מלחין, מעבד
תשס"ב (2002) 29 גיטרה וכינור שלום חנוך ומשה לוי זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשס"ג (2003) 4 אהבת נעוריי שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשס"ה (2005) 27 אני רואה אותך שלמה ארצי ושלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד
תשס"ח (2008) 31 חתונה לבנה אביתר בנאי פזמונאי, מלחין
תשס"ט (2009) 29 אומרת לי לעד שלום חנוך זמר, פזמונאי, מלחין, מעבד

אלבומים

סגנויות

ראו גם

קישורים חיצוניים

כלים אישיים

גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
שכנים טובים ברשת
תיבת כלים