האתר המיושן הזה כבר לא יתעדכן. תודה ולהתראות. ראו גם מצעדים שלא עלו לאתר כאן.

רחל שפירא

מתוך פזמונט
(הבדלים בין גרסאות)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
שורה 3: שורה 3:
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר ראשון=1969
 
|שיר אחרון=2008
 
|שיר אחרון=2008
|מיקום שיא=1: [[מצטער (אדם)|מצטער]], [[1988]]
+
|מיקום שיא=1: [[מצטער (אדם)|מצטער]], {{1988}}
|שיא למצעד=7 ([[1988]])
+
|שיא למצעד=7: {{1988}}
 
}}
 
}}
 
'''רחל שפירא''', פזמונאית.
 
'''רחל שפירא''', פזמונאית.
  
שפירא היא אחת הפזמונאיות המצליחות ביותר במצעדים השנתיים. 38 שירים שכתבה הגיעו למצעדי הפזמונים השנתיים, והיא ממוקמת במקום הרביעי ברשימת הכותבים המצליחים ביותר במצעדים.
+
שפירא היא אחת הפזמונאיות המצליחות ביותר במצעדים השנתיים. 38 שירים שכתבה הגיעו למצעדי הפזמונים השנתיים, והיא ממוקמת במקום הרביעי ברשימת הכותבים עם מספר השירים הגבוה ביותר במצעדים.
  
 
==במצעדים השנתיים==
 
==במצעדים השנתיים==
שירה הראשון של שפירא שהתפרסם היה "[[מה אברך]]", שאותו כתבה בגיל 17 לזכר בן קיבוצה אלדד קרוק, שנהרג במלחמת ששת הימים. [[להקת חיל הים]] ביצעה אותו בתוכניתה "[[וביום השלישי]]", והוא הגיע למקום הרביעי במצעד השנתי [[תשכ"ט]].
+
שירה הראשון של שפירא שהתפרסם היה "[[מה אברך]]", שאותו כתבה בהיותה בת 17 לזכר בן קיבוצה אלדד קרוק, שנהרג במלחמת ששת הימים. [[להקת חיל הים]] ביצעה אותו בתכניתה "[[וביום השלישי]]", שעלתה בשנת 1968, והוא דורג במקום הרביעי במצעד השנתי {{תשכ"ט}}.
  
ב-1971 התחרה [[ששי קשת]] ב[[פסטיבל הזמר והפזמון]] עם שירה של שפירא "[[ומתוק האור בעיניים]]". השיר הגיע למקום השני בפסטיבל, ולמקום הרביעי במצעד השנתי [[תשל"א]]. כעבור שנה התחרה בפסטיבל [[שלמה ארצי]] עם שירה של שפירא "[[השיר על ארץ סיני]]".
+
בשנת 1971 התחרה [[ששי קשת]] ב[[פסטיבל הזמר והפזמון]] עם שירה של שפירא "[[ומתוק האור בעיניים]]". השיר הגיע למקום השני בפסטיבל, ולמקום הרביעי במצעד השנתי {{תשל"א}}. כעבור שנה התחרה בפסטיבל [[שלמה ארצי]] עם שירה של שפירא "[[השיר על ארץ סיני]]".
  
החל מ-1975 החל שמה של שפירא לפקוד באופן קבוע את מצעדי הפזמונים השנתיים. בשנת [[תשל"ה]] הגיעו שלושה שירים שכתבה למצעד השנתי, שניים מהם לאלבומה של [[חוה אלברשטיין]] "[[כמו צמח בר (אלבום)|כמו צמח בר]]": "[[אדבר אתך]]" ו"[[כמו צמח בר]]" שהגיע למקום החמישי במצעד. שיר נוסף שכתבה שהצליח באותה שנה היה "[[אהבה אחת קטנה]]" ל[[אילנית]].
+
החל משנת 1975 החל שמה של שפירא לפקוד באופן קבוע את מצעדי הפזמונים השנתיים. במצעד של שנת {{תשל"ה}} דורגו שלושה שירים שכתבה, שניים מהם לאלבומה של [[חוה אלברשטיין]] "[[כמו צמח בר (אלבום)|כמו צמח בר]]": "[[אדבר אתך]]" ו"[[כמו צמח בר]]", שדורג במקום החמישי במצעד. שיר נוסף שכתבה שהצליח באותה שנה היה "[[אהבה אחת קטנה]]" בביצועה של [[אילנית]].
  
ב-1976 ביצעה אילנית ב[[חגיגת הזמר העברי]] את שירה של שפירא "[[שיר של יום חולין]]", שהגיע למקום התשיעי במצעד השנתי [[תשל"ו]]. לאלבומה של חוה אלברשטיין "[[התבהרות]]" שיצא ב-1978 כתבה שפירא את כל השירים. שניים מהם הגיעו למצעד השנתי [[תשל"ח]], "[[סינדרלה מקומית]]" ו"[[פרח משוגע]]".
+
בשנת 1976 ביצעה אילנית ב[[חגיגת הזמר העברי]] את שירה של שפירא "[[שיר של יום חולין]]", שדורג במקום התשיעי במצעד השנתי {{תשל"ו}}. לאלבומה של חוה אלברשטיין "[[התבהרות]]", שיצא בשנת 1978, כתבה שפירא את כל השירים. שניים מהם הגיעו למצעד השנתי {{תשל"ח}}: "[[סינדרלה מקומית]]" ו"[[פרח משוגע]]".
  
ב-1980 הצליח במצעדים שירה של שפירא "[[חלומות]]" בביצוע [[רוחמה רז]]. ב-1981 הקליטה [[גלי עטרי]] את שירה של שפירא "[[עד שנשיב]]", שהגיע למקום השישי במצעד השנתי [[תשמ"א]]. השיר נכלל באלבומה של עטרי "[[קח אותי הביתה]]", שמתוכו הצליח במצעדים גם הדואט של עטרי עם [[מני בגר]] "[[דואט פרדה]]", שהגיע למקום השישי במצעד השנתי [[תשמ"ב]]. שיר נוסף של שפירא שהצליח באותה שנה היה "[[נחמה]]" שכתבה לאילנית.
+
בשנת 1980 הצליח במצעדים שירה של שפירא "[[חלומות]]" בביצוע [[רוחמה רז]]. בשנ 1981 הקליטה [[גלי עטרי]] את שירה של שפירא "[[עד שנשיב]]", שדורג במקום השישי במצעד השנתי {|{תשמ"א}}. השיר נכלל באלבומה של עטרי "[[קח אותי הביתה]]", שמתוכו הצליח במצעדים גם הדואט של עטרי עם [[מני בגר]] "[[דואט פרדה]]", שדורג במקום השישי במצעד השנתי {{תשמ"ב}}. שיר נוסף של שפירא שהצליח באותה שנה היה "[[נחמה]]", שכתבה לאילנית.
  
ב-1983 הקליטה להקת [[הכל עובר חביבי]] את שירה של שפירא "[[תלווי אותי]]". למצעד השנתי [[תשמ"ד]] הגיעו שלושה שירים שכתבה שפירא, שהפכו אותה ל[[המחבר הבכיר|מחברת הבכירה]] של אותו מצעד. המצליח מהם היה "[[חפץ חיים]]" שבביצועה של [[ירדנה ארזי]] הגיע למקום התשיעי. שני השירים הנוספים היו "[[אנשי הגשם]]" בביצוע להקת [[חופים]] ו"[[שיר על נחלים]]" של [[אילנית]].
+
בשנת 1983 הקליטה להקת [[הכל עובר חביבי]] את שירה של שפירא "[[תלווי אותי]]". למצעד השנתי {{תשמ"ד}} הגיעו שלושה שירים שכתבה שפירא, שהקנו לה את מעמד ה"[[המחבר הבכיר|מחברת הבכירה]]" של המצעד. המצליח ביותר מהם היה "[[חפץ חיים]]", שבביצועה של [[ירדנה ארזי]] דורג במקום התשיעי במצעד. שני השירים הנוספים היו "[[אנשי הגשם]]" בביצוע להקת [[חופים]] ו"[[שיר על נחלים]]" של [[אילנית]].
  
בסוף 1984 הקליטו ירדנה ארזי ו[[להקת הנח"ל]] את שיר ה[[שירותרום]] של אותה שנה ששפירא כתבה את מילותיו, "[[דרישת שלום]]". השיר נכלל באלבומה של ארזי "[[דרישת שלום (אלבום)|דרישת שלום]]", שמתוכו הצליחו שני שירים נוספים שכתבה שפירא, "[[באתי אליך]]" ו"[[במערבולת]]". לאלבומה של גלי עטרי "[[אמצע ספטמבר]]" שיצא ב-1986 כתבה שפירא את השיר "[[אסמרלדה]]", שהגיע למקום החמישי במצעד השנתי [[תשמ"ו]]. שיר נוסף שלה שהצליח באותה שנה היה "[[עכשיו היא]]" שכתבה ל[[משה דץ]].
+
בסוף שנת 1984 הקליטו ירדנה ארזי ו[[להקת הנח"ל]] את שיר ה[[שירותרום]] של אותה שנה, ששפירא כתבה את מילותיו: "[[דרישת שלום]]". השיר נכלל באלבומה של ארזי "[[דרישת שלום (אלבום)|דרישת שלום]]", שמתוכו הצליחו שני שירים נוספים שכתבה שפירא: "[[באתי אליך]]" ו"[[במערבולת]]". לאלבומה של גלי עטרי "[[אמצע ספטמבר]]", שיצא בשנת 1986, כתבה שפירא את השיר "[[אסמרלדה]]", שדורג במקום החמישי במצעד השנתי {{תשמ"ו}}. שיר נוסף שלה שהצליח באותה שנה היה "[[עכשיו היא]]", שכתבה ל[[משה דץ]].
  
ב-1988 קבעה שפירא שיא חדש לפזמונאים במצעדים השנתיים, כששבעה שירים שכתבה הגיעו למצעד השנתי [[תשמ"ח]]. שניים מהם הגיעו לשני המקומות הראשונים במצעד: "[[נפאל]]" של גלי עטרי למקום השני ו"[[מצטער (אדם)|מצטער]]" של [[אדם]] שנבחר כ"[[שיר השנה]]". שיר נוסף שכתבה הגיע למקום העשירי באותה שנה, "[[אדם אחר]]" בביצוע ירדנה ארזי ו[[יהורם גאון]]. עם שבעה שירים בסך הכל, הייתה שפירא המחברת הבכירה ו[[האמן הבכיר|האמנית הבכירה]] של המצעד בשנה זו. יתר שיריה באותה שנה היו "[[היא רוקדת לבדה]]" של אדם, "[[רק אתמול]]" של גלי עטרי, "[[לשחרחורת]]" של [[יזהר כהן]] ו"[[שיר למענך]]" של [[אורנה ומשה דץ]].
+
בשנת 1988 קבעה שפירא שיא חדש לפזמונאים במצעדים השנתיים, כששבעה שירים שכתבה דורגו במצעד השנתי {{תשמ"ח}}. שניים מהם דורגו בשני המקומות הראשונים במצעד: "[[נפאל]]" של גלי עטרי, שדורג במקום השני, ו"[[מצטער (אדם)|מצטער]]" של [[אדם]], שנבחר כ"[[שיר השנה]]". שיר נוסף שכתבה הגיע למקום העשירי באותה שנה, "[[אדם אחר]]" בביצוע ירדנה ארזי ו[[יהורם גאון]]. עם שבעה שירים בסך הכל, הייתה שפירא "המחברת הבכירה" ו"[[האמן הבכיר|האמנית הבכירה]]" של המצעד בשנה זו. יתר שיריה באותה שנה היו "[[היא רוקדת לבדה]]" של אדם, "[[רק אתמול]]" של גלי עטרי, "[[לשחרחורת]]" של [[יזהר כהן]] ו"[[שיר למענך]]" של [[אורנה ומשה דץ]].
  
ב-1989 הקליטה גלי עטרי את האלבום "[[בראשית (אלבום)|בראשית]]", שהורכב כולו משירים שכתבה שפירא. מהאלבום הצליח השיר "[[עוף מוזר]]". באותה שנה כתבה שפירא את שיר השירותרום, "[[חלק משלומי]]" שביצעה להקת [[מנגו]], וכן את השיר "[[הצילו]]" ל[[דפנה דקל]], שהגיע למקום השמיני במצעד השנתי [[תשמ"ט]].
+
בשנת 1989 הקליטה גלי עטרי את האלבום "[[בראשית (אלבום)|בראשית]]", שהורכב כולו משירים שכתבה שפירא. מהאלבום הצליח השיר "[[עוף מוזר]]". באותה שנה כתבה שפירא את שיר השירותרום של השנה, "[[חלק משלומי]]", שביצעה להקת [[מנגו]], וכן את השיר "[[הצילו]]" ל[[דפנה דקל]], שדורג במקום השמיני במצעד השנתי {{תשמ"ט}}.
  
החל משנות התשעים התמעטה באופן ניכר נוכחותה של שפירא במצעדים השנתיים. ב-1993 הצליח במצעדים שירה "[[מתנה]]" בביצוע [[לאה לופטין]], וב-1994 השיר "[[היי שקטה]]" שכתבה ל[[ריקי גל]]. בסוף אותה שנה הקליטה [[ריטה]] את שירה של שפירא "[[ציפור זרה]]" לאלבומה "[[אהבה גדולה (אלבום)|אהבה גדולה]]". שירה המקורי האחרון של שפירא במצעדים השנתיים היה "[[קפה אלהמברה]]" שכתבה ל[[מרגלית צנעני]], שהגיע למצעד השנתי [[תשנ"ז]].
+
החל משנות התשעים התמעטה באופן ניכר נוכחותה של שפירא במצעדים השנתיים. בשנת 1993 הצליח במצעדים שירה "[[מתנה]]" בביצוע [[לאה לופטין]], ובשנת 1994 השיר "[[היי שקטה]]", שכתבה ל[[ריקי גל]]. בסוף אותה שנה הקליטה [[ריטה]] את שירה של שפירא "[[ציפור זרה]]" עבור אלבומה "[[אהבה גדולה (אלבום)|אהבה גדולה]]". שירה המקורי האחרון של שפירא במצעדים השנתיים היה "[[קפה אלהמברה]]", שכתבה ל[[מרגלית צנעני]]. השיר דורג במצעד השנתי {{תשנ"ז}}.
  
בעשור הראשון של המאה העשרים ואחת הגיעו למצעדים השנתיים שתי גרסאות כיסוי לשירים שכתבה שפירא. הראשונה הייתה גרסתו של [[אייל גולן]] לשיר "[[חלומות]]", שהגיעה למקום השלישי במצעד השנתי [[תשס"ג]]. בשנת 2008 הקליט [[מאור כהן]] במסגרת הפרויקט "[[עבודה עברית]]" את גרסתו לשיר "[[שיר של יום חולין]]".
+
בעשור הראשון של המאה העשרים ואחת הגיעו למצעדים השנתיים שתי גרסאות כיסוי לשירים שכתבה שפירא. הראשונה הייתה גרסתו של [[אייל גולן]] לשיר "[[חלומות]]", שדורגה במקום השלישי במצעד השנתי {{תשס"ג}}. בשנת 2008 הקליט [[מאור כהן]] במסגרת הפרויקט "[[עבודה עברית]]" את גרסתו לשיר "[[שיר של יום חולין]]".
  
 
==שירים==
 
==שירים==
שורה 342: שורה 342:
 
==תארים==
 
==תארים==
 
* '''[[שיר השנה]]''':
 
* '''[[שיר השנה]]''':
** [[1988]] - [[מצטער (אדם)|מצטער]]
+
** {{1988}} - [[מצטער (אדם)|מצטער]]
  
 
* '''[[המחבר הבכיר]]''':
 
* '''[[המחבר הבכיר]]''':
** [[1984]], [[1988]]
+
** {{1984}}, {{1988}}
  
 
* '''[[האמן הבכיר]]''':
 
* '''[[האמן הבכיר]]''':
** [[1988]]
+
** {{1988}}
  
 
==קישורים חיצוניים==
 
==קישורים חיצוניים==

גרסה מתאריך 09:13, 25 במאי 2012

במצעדים השנתיים (קול ישראל)

רחל שפירא, פזמונאית.

שפירא היא אחת הפזמונאיות המצליחות ביותר במצעדים השנתיים. 38 שירים שכתבה הגיעו למצעדי הפזמונים השנתיים, והיא ממוקמת במקום הרביעי ברשימת הכותבים עם מספר השירים הגבוה ביותר במצעדים.

תוכן העניינים

במצעדים השנתיים

שירה הראשון של שפירא שהתפרסם היה "מה אברך", שאותו כתבה בהיותה בת 17 לזכר בן קיבוצה אלדד קרוק, שנהרג במלחמת ששת הימים. להקת חיל הים ביצעה אותו בתכניתה "וביום השלישי", שעלתה בשנת 1968, והוא דורג במקום הרביעי במצעד השנתי תשכ"ט (1969).

בשנת 1971 התחרה ששי קשת בפסטיבל הזמר והפזמון עם שירה של שפירא "ומתוק האור בעיניים". השיר הגיע למקום השני בפסטיבל, ולמקום הרביעי במצעד השנתי תשל"א (1971). כעבור שנה התחרה בפסטיבל שלמה ארצי עם שירה של שפירא "השיר על ארץ סיני".

החל משנת 1975 החל שמה של שפירא לפקוד באופן קבוע את מצעדי הפזמונים השנתיים. במצעד של שנת תשל"ה (1975) דורגו שלושה שירים שכתבה, שניים מהם לאלבומה של חוה אלברשטיין "כמו צמח בר": "אדבר אתך" ו"כמו צמח בר", שדורג במקום החמישי במצעד. שיר נוסף שכתבה שהצליח באותה שנה היה "אהבה אחת קטנה" בביצועה של אילנית.

בשנת 1976 ביצעה אילנית בחגיגת הזמר העברי את שירה של שפירא "שיר של יום חולין", שדורג במקום התשיעי במצעד השנתי תשל"ו (1976). לאלבומה של חוה אלברשטיין "התבהרות", שיצא בשנת 1978, כתבה שפירא את כל השירים. שניים מהם הגיעו למצעד השנתי תשל"ח (1978): "סינדרלה מקומית" ו"פרח משוגע".

בשנת 1980 הצליח במצעדים שירה של שפירא "חלומות" בביצוע רוחמה רז. בשנ 1981 הקליטה גלי עטרי את שירה של שפירא "עד שנשיב", שדורג במקום השישי במצעד השנתי {|{תשמ"א}}. השיר נכלל באלבומה של עטרי "קח אותי הביתה", שמתוכו הצליח במצעדים גם הדואט של עטרי עם מני בגר "דואט פרדה", שדורג במקום השישי במצעד השנתי תשמ"ב (1982). שיר נוסף של שפירא שהצליח באותה שנה היה "נחמה", שכתבה לאילנית.

בשנת 1983 הקליטה להקת הכל עובר חביבי את שירה של שפירא "תלווי אותי". למצעד השנתי תשמ"ד (1984) הגיעו שלושה שירים שכתבה שפירא, שהקנו לה את מעמד ה"מחברת הבכירה" של המצעד. המצליח ביותר מהם היה "חפץ חיים", שבביצועה של ירדנה ארזי דורג במקום התשיעי במצעד. שני השירים הנוספים היו "אנשי הגשם" בביצוע להקת חופים ו"שיר על נחלים" של אילנית.

בסוף שנת 1984 הקליטו ירדנה ארזי ולהקת הנח"ל את שיר השירותרום של אותה שנה, ששפירא כתבה את מילותיו: "דרישת שלום". השיר נכלל באלבומה של ארזי "דרישת שלום", שמתוכו הצליחו שני שירים נוספים שכתבה שפירא: "באתי אליך" ו"במערבולת". לאלבומה של גלי עטרי "אמצע ספטמבר", שיצא בשנת 1986, כתבה שפירא את השיר "אסמרלדה", שדורג במקום החמישי במצעד השנתי תשמ"ו (1986). שיר נוסף שלה שהצליח באותה שנה היה "עכשיו היא", שכתבה למשה דץ.

בשנת 1988 קבעה שפירא שיא חדש לפזמונאים במצעדים השנתיים, כששבעה שירים שכתבה דורגו במצעד השנתי תשמ"ח (1988). שניים מהם דורגו בשני המקומות הראשונים במצעד: "נפאל" של גלי עטרי, שדורג במקום השני, ו"מצטער" של אדם, שנבחר כ"שיר השנה". שיר נוסף שכתבה הגיע למקום העשירי באותה שנה, "אדם אחר" בביצוע ירדנה ארזי ויהורם גאון. עם שבעה שירים בסך הכל, הייתה שפירא "המחברת הבכירה" ו"האמנית הבכירה" של המצעד בשנה זו. יתר שיריה באותה שנה היו "היא רוקדת לבדה" של אדם, "רק אתמול" של גלי עטרי, "לשחרחורת" של יזהר כהן ו"שיר למענך" של אורנה ומשה דץ.

בשנת 1989 הקליטה גלי עטרי את האלבום "בראשית", שהורכב כולו משירים שכתבה שפירא. מהאלבום הצליח השיר "עוף מוזר". באותה שנה כתבה שפירא את שיר השירותרום של השנה, "חלק משלומי", שביצעה להקת מנגו, וכן את השיר "הצילו" לדפנה דקל, שדורג במקום השמיני במצעד השנתי תשמ"ט (1989).

החל משנות התשעים התמעטה באופן ניכר נוכחותה של שפירא במצעדים השנתיים. בשנת 1993 הצליח במצעדים שירה "מתנה" בביצוע לאה לופטין, ובשנת 1994 השיר "היי שקטה", שכתבה לריקי גל. בסוף אותה שנה הקליטה ריטה את שירה של שפירא "ציפור זרה" עבור אלבומה "אהבה גדולה". שירה המקורי האחרון של שפירא במצעדים השנתיים היה "קפה אלהמברה", שכתבה למרגלית צנעני. השיר דורג במצעד השנתי תשנ"ז (1997).

בעשור הראשון של המאה העשרים ואחת הגיעו למצעדים השנתיים שתי גרסאות כיסוי לשירים שכתבה שפירא. הראשונה הייתה גרסתו של אייל גולן לשיר "חלומות", שדורגה במקום השלישי במצעד השנתי תשס"ג (2003). בשנת 2008 הקליט מאור כהן במסגרת הפרויקט "עבודה עברית" את גרסתו לשיר "שיר של יום חולין".

שירים

שנה מקום שיר ביצוע
תשכ"ט (1969) 4 מה אברך להקת חיל הים
תשל"א (1971) 4 ומתוק האור בעיניים ששי קשת
תשל"ב (1972) 14 השיר על ארץ סיני שלמה ארצי
תשל"ה (1975) 18 אדבר אתך חוה אלברשטיין
תשל"ה (1975) 11 אהבה אחת קטנה אילנית
תשל"ה (1975) 5 כמו צמח בר חוה אלברשטיין
תשל"ו (1976) 9 שיר של יום חולין אילנית
תשל"ח (1978) 29 פרח משוגע חוה אלברשטיין
תשל"ח (1978) 15 סינדרלה מקומית חוה אלברשטיין
תש"ם (1980) 24 חלומות רוחמה רז
תשמ"א (1981) 6 עד שנשיב גלי עטרי
תשמ"ב (1982) 18 נחמה אילנית
תשמ"ב (1982) 6 דואט פרדה גלי עטרי ומני בגר
תשמ"ג (1983) 12 תלווי אותי הכל עובר חביבי
תשמ"ד (1984) 26 שיר על נחלים אילנית
תשמ"ד (1984) 16 אנשי הגשם חופים
תשמ"ד (1984) 9 חפץ חיים ירדנה ארזי
תשמ"ה (1985) 12 דרישת שלום ירדנה ארזי ולהקת הנח"ל
תשמ"ו (1986) 31 עכשיו היא משה דץ
תשמ"ו (1986) 15 באתי אליך ירדנה ארזי
תשמ"ו (1986) 5 אסמרלדה גלי עטרי
תשמ"ז (1987) 34 במערבולת ירדנה ארזי
תשמ"ח (1988) 44 שיר למענך אורנה ומשה דץ
תשמ"ח (1988) 43 לשחרחורת יזהר כהן
תשמ"ח (1988) 25 רק אתמול גלי עטרי
תשמ"ח (1988) 13 היא רוקדת לבדה אדם
תשמ"ח (1988) 10 אדם אחר ירדנה ארזי ויהורם גאון
תשמ"ח (1988) 2 נפאל גלי עטרי
תשמ"ח (1988) 1 מצטער אדם
תשמ"ט (1989) 26 עוף מוזר גלי עטרי
תשמ"ט (1989) 13 חלק משלומי מנגו
תשמ"ט (1989) 8 הצילו דפנה דקל
תשנ"ג (1993) 39 מתנה לאה לופטין
תשנ"ד (1994) 31 היי שקטה ריקי גל
תשנ"ה (1995) 21 ציפור זרה ריטה
תשנ"ז (1997) 36 קפה אלהמברה מרגלית צנעני
תשס"ג (2003) 3 חלומות אייל גולן
תשס"ח (2008) 21 שיר של יום חולין מאור כהן

תארים

קישורים חיצוניים

כלים אישיים

גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
שכנים טובים ברשת
תיבת כלים